Διυλιστήριο: Τα 13 fake news του Άδωνι

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τα 13 fake news του Άδωνι


Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση που θεωρεί ότι δεν έχει διαδώσει ποτέ ''ψεύτικες ειδήσεις'' χρησιμοποιώντας το παλιό ρητό των πολιτικών ''πέτα λάσπη στον ανεμιστήρα, όλο και κάτι θα μείνει''. Βέβαια στην προσπάθεια του αυτή, μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα συστημικά ΜΜΕ και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι που φρόντιζαν κάθε φορά να είναι ''Πρώτο Θέμα'' στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.
Προσπαθήσαμε να θυμηθούμε (θα θέλαμε και την βοήθεια σας σε αυτό, γιατί είναι πάρα πολλά)τα fake news που έχει διαδώσει ο Άδωνις και στην συνέχεια μετά και ο Κυριάκος. Εμείς σας παρουσιάζουμε ορισμένα, αλλά θα θέλαμε να μας βοηθήσετε περισσότερο. Βλέπετε τέτοιες ''ειδήσεις'' πρέπει να μένουν σαν παρακαταθήκη στα παιδιά μας ως τον τρόπο λειτουργίας των μαυρογιαλούρων της πολιτικής ...

1) Το παρακράτος Μαδούρο σκοτώνει εν ψυχρώ φοιτητές
Α. Η ανάρτηση
Β. Γιατί δεν ισχύει;
Γιατί το βίντεο ήταν από το Πουέρτο Ρίκο (υπερπόντια κτήση των ΗΠΑ) και πιθανότατα δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

2) Η κατάργηση των φωνηέντων

Α. Η ''είδηση''


Β. Γιατί δεν ισχύει; Είναι τραγικό ότι χρειάζεται να βάλουμε λινκ και σε αυτό το θέμα, αλλά επειδή ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το διαδίδει, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Οι απαντήσεις εδώ.

3) Άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ στους διαχειριστές του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Α. Η ''είδηση'' 



Β. Γιατί δεν ισχύει;
Γιατί ακόμη και ο επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε συγγνώμη.

4) Ο Κουρουπλής φίλος με τον πλοιοκτήτη που μόλυνε τον Σαρωνικό 

Α. Η ''είδηση''
Ο Κουρουπλής χορεύει στην γιορτή του Έλληνα εφοπλιστή Κουντούρη που ανήκει το δεξαμενόπλοιο που ρύπανε τον Σαρωνικό Αγιά Ζώνη ΙΙ


Β. Γιατί δεν ισχύει;

Τελικά προέβησαν τόσο ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας όσο και η πλοιοκτήτρια εταιρεία αλλά και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένο και συκοφαντικό δημοσίευμα, γιατί είναι σε γιορτή που είχε διοργανώσει ο σύνδεσμος (ΕΔΩ)

5) Ο πρωθυπουργός είπε στα τσακίδια για την El Dorado

Α. Η ''είδηση''

Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Γιατί πρέπει να είσαι πέντε χρονών (ή επιλεγμένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας) για να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό το μήνυμα είναι φτιαγμένο στο Photoshop. Και φυσικά η ΝΔ το ήξερε όταν έβαζε τον Άδωνι να το διαδώσει.

6) Κατάργηση της έπαρσης της σημαίας και της σχολικής προσευχής

Α. Η ''είδηση''



Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Γιατί τελικά και προσευχή γίνεται στα σχολεία και σημαία υπάρχει. ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τους λόγους 

7)“Ισλαμική αθλιότητα – πρόσφυγες αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας στην Ελευθερούπολη“

A. Η ''είδηση'' 

Εθνικιστική ιστοσελίδα ανεβάζει ψευδή είδηση με θέμα “Ισλαμική αθλιότητα – πρόσφυγες αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας στην Ελευθερούπολη“. Μαντέψτε ποιος αναπαρήγαγε την είδηση, πριν ακόμα την πάρουν χαμπάρι οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες…

Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Τελικά βγήκε εκπρόσωπος της Εκκλησίας να διαψεύσει την είδηση του Αντιπροέδρου 

8) “Έδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα αυτοί που θα καταργούσαν τη βουλευτική αποζημίωση”

Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Η λεπτομέρεια που δεν υπολόγισε όμως ήταν πως η συγκεκριμένη λιμουζίνα ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά, κάτι το οποίο αποκάλυψε πρώτο το altsantiri.gr. Ουπς!


9) Πρόεδρε, γιατί να μη διαδώσουμε πως ο πρωθυπουργός πήγε μαζί με την οικογένειά του στο Παρίσι για αναψυχή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος; Τι είναι στο Παρίσι; Η Eurodisney. Ασ’ το πάνω μου.

Α. Είδηση

Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Εδώ ο ίδιος ο αντιπρόεδρος διέψευσε τον εαυτό του !!!

10) Το τριήμερο της Πάρου 

Α. Η ''είδηση''

Αξέχαστο παραμένει και το fake news του “τριημέρου της Πάρου” που “έτρεξαν” προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Όπως αποδείχθηκε τελικά, η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία γύρισε αυθημερόν από την Πάρο, με πληρωμένη μάλιστα, πτήση τσάρτερ, χορηγία της Αegean.

11) Η “αποκάλυψη” του ΒΗΜΑΤΟΣ πως ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος έπαιρνε προμήθεια 12%για τον επαναδιορισμόαπολυθέντων υπαλλήλων

Α. Η ''είδηση''


 Β.Γιατί δεν ισχύει; 

Τελικά αυτή η ''είδηση'' οδήγησε στην απόλυση του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη και στη δημοσίευση συγνώμης από την ίδια την εφημερίδα. Μικρή σημασία έχουν αυτά. Η δουλειά να γίνεται.

12) Ο αστυνομικός που ''πεθαίνει'' κάθε χρόνο 

Α. Η ''είδηση''


Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Κυριάκος βγήκε να συλλυπηθεί και την οικογένειά του 


13) Ίσως μία από τις πιο αισχρές περιπτώσεις διαπόμπευσης και συκοφαντικής δυσφήμησης πολίτη από βουλευτή, είναι η περίπτωση του Μάνθου Γιουρτζόγλου, υπαλλήλου της πλοιοκτήτριας εταιρίας του “ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ”. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αφού ξεπέρασε κάθε όριο καταπάτησης της ιδιωτικότητας και της αξιοπρέπειας του Μ. Γιουρτζόγλου, μόνο και μόνο για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση, στο τέλος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη.



ΥΓ. Ως bonus, να θυμηθούμε πως τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε επίσης ακούσει από τον Άδωνη, άλλα στελέχη της ΝΔ και από διαπλεκόμενα ΜΜΕ, πως: Ο Φίλης είχε απαγορεύσει στον Έλληνα γονιό να αποκαλεί βασιλόπουλο, βασίλισσα και πριγκίπισσα τα παιδιά του. Η μάνα της Νάντιας Βαλαβάνη έβγαλε 200 χιλιάρικα στο εξωτερικό. Συριζαίοι υπουργοί σκορπούσαν το θάνατο με ταχύπλοα στην Αίγινα. Ο Τσίπρας αγόρασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό από επιχειρηματία που αυτοκτόνησε. Η διαπραγμάτευση μας κόστιζε 100-400 δισ. Η Ηριάννα είναι στενή συγγενής Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και οι τρομοκράτες που χτύπησαν τον Παπαδήμο είναι πρώην σύντροφοι του Πρωθυπουργού. Αυτά!

ΥΓ2. Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι βέβαια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει παραδεχθεί δημοσίως πως ενώ ήξερε πως το μνημόνιο ήταν καταστροφή για τη χώρα, αναγκάστηκε να πει ψέμματα.





Ο ασυναγώνιστος






































https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus