Διυλιστήριο: Με απόφαση Καμμένου το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει στην απορρύπναση του Σαρωνικού - Παρέμβαση εισαγγελέα

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Με απόφαση Καμμένου το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει στην απορρύπναση του Σαρωνικού - Παρέμβαση εισαγγελέα


Κατόπιν απόφασης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στη διάθεση του Λιμενικού Σώματος για την απορρύπανση του Σαρωνικού τέθηκε και το Πολεμικό Ναυτικό.

Έτσι τα μέσα και το προσωπικό του ΠΝ βρίσκονται από χθες στη διάθεση του Λιμενικού για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή που δημιουργήθηκε μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη II».

Εισαγγελέας για το ναυάγιο στον Σαρωνικό -Ζήτησε τη δικογραφία από το Λιμενικό

Τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Λιμενικό Σώμα για την υπόθεση του ναυαγίου του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό ζήτησε σήμερα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τσίβα.

Τη δικογραφία αναμένεται να παραλάβει ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος, αφού τη μελετήσει, αναμένεται να ασκήσει διώξεις για κακούργημα, ενώ αναμένεται και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus