Διυλιστήριο: VIDEO - Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ (ενώ έχει αποκλειστεί)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

VIDEO - Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ (ενώ έχει αποκλειστεί)



Δεν παρέλειψε να βρεθεί στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στην 82η ΔΕΘ.

Η κόντρα που αναπτύχθηκε μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου του Βορρά τους προηγούμενους μήνες δημιουργούσε ερωτηματικά για το εάν ο κ. Μητσοτάκης θα περνούσε από το περίπτερο του ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο το έπραξε και τον υποδέχθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ του ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ, ενώ είναι γνωστό ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αποκλειστεί πρόωρα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο.

Όπως επισήμανε ο αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ThessNews, Χρήστος Νικολαΐδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη ερμήνευσαν την εν λόγω δήλωση, ως ευχή για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς πίσω από τον Θ. Ζαγοράκη (του ποδοσφαίρου) ήταν ο Βασίλης Κικίλιας που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.



Πηγή www.sport-fm.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus