Διυλιστήριο: Προς ψήφιση στην Ολομέλεια η επιλογή αλλαγή φύλου στα 15

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Προς ψήφιση στην Ολομέλεια η επιλογή αλλαγή φύλου στα 15

Από μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Περιμένει κανείς από ανώμαλους πολιτικούς και δημοσιογράφους που «ψωνίζουν» ανήλικα μεταναστόπουλα και που εκμεταλλεύονται τη πείνα μικρών παιδιών για να υλοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους χωρίς συνέπειες ... να εναντιωθούν στις εντολές των ξένων αφεντικών ;

Να πάνε κόντρα στην ανωμαλία;
Είναι δυνατόν οι καλύτεροι πελάτες του αγοραίου έρωτα να ψήφιζαν ποτέ την απαγόρευση της πορνείας;
Θα ψήφιζαν οι μεγαλύτεροι κλέφτες της Πολιτικής ...κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας;
Επιλέγοντας τους εκπροσώπους μας στην κυβέρνηση από τον πάτο του βόθρου της Ελληνικής Κοινωνίας ... η καταστροφική πορεία που θα ακολουθήσουμε ως χώρα είναι εξασφαλισμένη και στην Οικονομία και στη Δικαιοσύνη και στον πολιτισμό.
Αυτοί οι ίδιοι ανώμαλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι επιτίθενται ως αγέλη από ύαινες σε όποιον διανοηθεί να εκφέρει αντίθετη άποψη.
Για να παραμείνουν στο απυρόβλητο και να μην πληρώσουν ποτέ για την ανωμαλία τους και τις απάτες τους ... έχουν υποταχθεί απόλυτα και υπηρετούν τα ξένα αφεντικά με αδιανόητη αφοσίωση.
Στηρίζουμε τον Βασίλη Τσιάρτα που βάζει τις αξίες του πολύ πιο πάνω από την τσέπη του και την καριέρα του.

Η είδηση 

Το «πράσινο φως» πήρε από την αρμόδια επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής το νομοσχέδιο για τη επιλογή φύλου από την ηλικία των 15 ετών και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με τις θετικές επί της αρχής ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ, ενώ η ΝΔ επιφυλάχθηκε. Καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αφού παρουσίασε τη νομοτεχνική βελτίωση, σύμφωνα με την οποία η επιλογή φύλου θα μπορεί να γίνει από τα 15 έτη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ατεβαίνει στο 15ο έτος (σ.σ.: το όριο) της ηλικίας και αποδεχόμαστε τις προτάσεις των κομμάτων και της αντιπολίτευσης, που είχαν πει ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε κάποια ιατρική γνωμοδότηση. Αυτή θα υπάρχει. Θα υπάρχει γνωμάτευση ιατρικού συμβουλίου το οποίο θα συσταθεί στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" με απόφαση του ΔΣ του».

Ο εισηγητής της ΝΔ δήλωσε ότι επιφυλάσσεται και ότι θα καταθέσει τις δικές του νομοθετικές βελτιώσεις ενώ ζήτησε να μην αρκεί μια απλή δήλωση για την αλλαγή φύλου.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus