Διυλιστήριο: ONOMATA - Στη λίστα της ΑΑΔΕ: 6.227 οφειλέτες χρωστούν 19,7 δισ. ευρώ στην εφορία

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ONOMATA - Στη λίστα της ΑΑΔΕ: 6.227 οφειλέτες χρωστούν 19,7 δισ. ευρώ στην εφορία



Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έκανε το μνημονιακό της καθήκον και δημοσίευσε την ανανεωμένη λίστα με τα ονόματα των οφειλετών του δημοσίου.

Η λίστα που περιλαμβάνει 6.225 ονόματα φυσικών προσώπων τα οποία χρωστούν -αθροιστικά- το τεράστιο ποσό των 19,693 δισ. ευρώ. Είναι προφανές ότι οι πιθανότητες είσπραξης είναι μηδαμινές ειδικά για αυτούς που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο μεγαλύτερος οφειλέτης χρωστάει 1,266 δισ. ευρώ, ο δεύτερος 428 εκατομμύρια ευρώ και ο τρίτος 363 εκατομμύρια ευρώ. Από το σύνολο των 6.225 ονομάτων, τα 2.327 εμφανίζονται να οφείλουν περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και τα υπόλοιπα ονόματα έχουν χρέη κάτω από αυτό το όριο. Βάσει του νόμου, η ΑΔΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις. 


Πηγή www.thetoc.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus