Διυλιστήριο: VIDEO - Διαφήμιση με ομοφυλόφιλο ζευγάρι κυκλοφόρησαν τα Jumbo

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

VIDEO - Διαφήμιση με ομοφυλόφιλο ζευγάρι κυκλοφόρησαν τα Jumbo





Μία... δυσάρεστη «έκπληξη» μας επιφύλαξε το νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας «Jumbo», με τίτλο η «δημοκρατία της χαράς».

Στο σποτ βλέπουμε δύο ζευγάρια που ψωνίζουν στο κατάστημα, το πρώτο νεαρό ζευγάρι είναι 'άνδρα-γυναίκας και το δεύτερο είναι ένα μεγαλύτερο ηλικίας ομοφυλόφιλων.

Ο βομβαρδισμός για την σήψη στα θεμέλια της οικογένειας έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Μετά την ψήφιση για αλλαγή φύλου στα 15 νομιμοποιείται κιόλας, και θεωρούμε ότι θα είναι ακόμα πιο έντονος. Πραγματικά πιστεύετε ότι δεν επηρεάζεται η αισθητική σας όταν βλέπετε αυτή την διαφήμιση ; Πως θα προφυλάξεις τα παιδιά σου, από τον βομβαρδισμό που δεν θα δέχονται για να θεωρηθεί το παραφύσιν ως κάτι φυσιολογικό την ώρα που θα βλέπουν κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση ; Εμείς θα αρκεστούμε σε αυτό που είχε πει ο Κίσινγκερ, γνωστός εχθρός της Ελλάδας : ''για να τιθασεύσουμε τον Ελληνικό λαό πρέπει να τον πλήξουμε στην γλώσσα, στην θρησκεία, στα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα ...''



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus