Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε συγγνώμη από την πρεσβεία του Πακιστάν

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

VIDEO - Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε συγγνώμη από την πρεσβεία του Πακιστάν



Η πατριδοκάπιλη Χρυσή Αυγή είναι γνωστό ότι λέει τα μισά απ’ όσα κάνει εντός και εκτός κοινοβουλίου, όμως αυτή τη φορά το πήγαν σε άλλο επίπεδο, καθώς απέκρυψαν μια συνάντηση του προέδρου τους με ξένο πρέσβη.

Και λογικό είναι φυσικά, αφού ο πρέσβης αυτός ήταν του... Πακιστάν. Σύμφωνα με την αγγλόφωνη ιστοσελίδα pakistantoday.com ο Khalid Usman Qaiser πήγε στο γραφείο του Κυρίου Μιχαλολιάκου για να συζητήσουν για τις ρατσιστικές επιθέσεις κατά Πακιστανών, καθώς πρόσφατα υπήρξαν δύο νέες επιθέσεις.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το επίσημο κόμμα δεν έκανε την παραμικρή ανακοίνωση για την συνάντηση, αντιθέτως την απέκρυψε, κάτι που κάνει πολλούς να υποψιάζονται ότι μπορεί ο κος Μιχαλολιάκος να έκανε δηλώσεις... μετανοίας και συγχωρέσεως.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε, πάντως αν κρίνουμε από την παραπάνω φωτογραφία η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα



https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 3Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

3 Comments

  1. μεσα απο την ιστοσελιδα του ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ Δηλώσεις ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:سنہری انڈے کے صدر نے ہمیں بتایا کہ یونان سے تمام پاکستان کو بے گھر ہونا چاہیے !!! اگر یہ نہیں ہوتا تو، یہ ہم سے گدا کو دھکا دے گا! ہم کہتے ہیں کہ یہ ایک انتہا پسندانہ جارحانہ عمل ہے. ہم اپنے دوستوں کو، آئینی زہر کے مریضوں کو مل جائے گا !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε ψευτες μεχρι αηδιας.ο πρεσβης του πακισταν επισκεφτηκε ολα τα κομματα της βουλης..καθως και την χρυση αυγη ως οφειλε.ουτε ξερετε τι συζητησαν ουτε και το εκρυψαν.εσεις οι δημοσιογραφαρες μονο τα κρυβετε οτι εχει να κανει με την χ.α και δεν τους δινετε βημα.οποτε μην ζητατε και τα ρεστα.ας κανετε σωστα την δουλεια σας κι αν εχετε απορια για το τι συζητηθηκε στη συναντηση μπορειτε να τους παρετε μια συνεντευξη.τοσο απλα.αν σας αφησουν βεβαια τ αφεντικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις το δένδρο και χάνεις το δάσος ... Το θέμα είναι ότι ο Μιχαλολιάκος δέχτηκε στο γραφείο του τον πρέσβη του Πακιστάν, ενός λαού όπου τα μέλη της Χ.Α. έχουν ξυλοκοπήσει ουκ ολίγες φορές. Επίσης γιατί απέκρυψε την συνάντηση ?? Πάντως θα μπορούσαν απλά να μην τους συναντήσουν αν πράγματι θεωρούν ότι οι Πακιστανοί έχουν κάνει κακό στην Πατρίδα μας. Εκτός αν όλα αυτά που κάνει η Χ.Α. είναι για ψηφοθηρικούς λόγους

      Διαγραφή

comments powered by Disqus