Διυλιστήριο: Το κράτος θα πληρώνει τα δάνεια για πρώτη κατοικία όσων χρωστούν στεγαστικά

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Το κράτος θα πληρώνει τα δάνεια για πρώτη κατοικία όσων χρωστούν στεγαστικά


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ''Διυλιστηρίου'' από κυβερνητική πηγή, για την προστασία της κύριας κατοικίας που έχουν συνάψει δάνειο μέχρι 200.000 ευρώ για αγορά πρώτης κατοικίας, θα υπάρχει πρόνοια, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα αγοράζει την πρώτη κατοικία δανειοληπτών, που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Οι δανειολήπτες θα έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν στην κατοικία τους, θα παραμένει η οικία στην ιδιοκτησία τους, και το κράτος θα αποπληρώσει το σύνολο του δανείου τους.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει ένα οικονομικό απόθεμα της τάξης των 1,2 δις που θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus