Διυλιστήριο: Παλαιά στελέχη της ΝΔ: Στηρίξτε την Κυβέρνηση για το χρέος χωρίς μικροψυχία!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Παλαιά στελέχη της ΝΔ: Στηρίξτε την Κυβέρνηση για το χρέος χωρίς μικροψυχία!



Νέο ρήγμα στους κόλπους της Ν.Δ. προκαλεί η δημόσια παρέμβαση της «Ένωσης Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών», σχετικά με τη Γ΄ αξιολόγηση και την εν εξελίξει διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος.

Η Ένωση, με την ανακοίνωσή της στις 24 Ιανουαρίου 2018, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, που έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ και υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τάσσεται σαφώς υπέρ των κυβερνητικών χειρισμών, συστήνει αποφυγή της «μικροψυχίας», αλλά και στήριξη της διαπραγμάτευσης για το χρέος από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Πρόκειται για σαφείς αποστάσεις από την πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία, από μια ομάδα παλαιών και έμπειρων στελεχών της παράταξης, μια εξέλιξη που προβληματίζει, καθώς οι απόψεις τους, δεν είναι προσωπικές αλλά έχουν ευρύτερη απήχηση στο χώρο.

Επίσης, στη συγκεκριμένη Ένωση, συμμετέχουν πολλά πρώην στελέχη της ΝΔ.

Η ανακοίνωση


«Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι είδηση καλοδεχούμενη, την ανέμεναν οι πάντες», αναφέρουν και προσθέτουν πως «οι εξελίξεις αυτές δεν δίνουν χώρο στην μικροψυχία έστω κι αν κάποια βαρίδια τους είναι επώδυνα».

Μάλιστα η ένωση σε μια λογική εθνικής συνεννόησης αναφέρει πως «τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τέρας του δημοσίου χρέους. Σημειώνει, δε, πως σε μια λογική εθνικής συνεννόησης πως τώρα πλέον για να ελπίσει ο λαός σε κάτι περισσότερο χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το τεράστιο δημόσιο χρέος.


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus