Διυλιστήριο: VIDEO - Ίμια: Ο Καμμένος καταθέτει στεφάνι για τους νεκρούς ήρωες και οι Τούρκοι προκαλούν

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

VIDEO - Ίμια: Ο Καμμένος καταθέτει στεφάνι για τους νεκρούς ήρωες και οι Τούρκοι προκαλούν



Στεφάνι στον υγρό τάφο των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστοδούλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην περιοχή των Ιμίων, έριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επιβαίνων της κανονιοφόρου «Νικηφόρος»

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απευθυνόμενος προς το προσωπικό της κανονιοφόρου ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο περιστατικό στα Ίμια, εξαίροντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την τουρκική πρόκληση, τονίζοντας τα εξής:

«Αποφασίσαμε να είμαστε εδώ, μαζί σας, στο "Νικηφόρος", γιατί όπως και όλα τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και οι Ένοπλες Δυνάμεις, εν καιρώ ειρήνης ασκείστε σε συνθήκες πολέμου. Το αποδείξατε περίτρανα τις προηγούμενες ημέρες, όπου με άριστους ναυτικούς ελιγμούς, ακολουθώντας τους κανόνες του ναυτικού δικαίου και τις παραδόσεις του Πολεμικού μας Ναυτικού, χωρίς να δειλιάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο, αποδείξατε ότι είστε οι άριστοι όχι μόνο στην επίδειξη σημαίας, αλλά και στην προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, με τον κ. αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αποφασίσαμε η ρίψη στεφάνου σήμερα να γίνει από το "Νικηφόρος". Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε, ανταποκρινόμενοι στον όρκο σας. Αποτελείτε παράδειγμα για όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις.

»Για τους ήρωες που "έφυγαν" υπερασπιζόμενοι την πατρίδα μας ένα είναι το σύνθημα: "Αθάνατοι"», κατέληξε.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή βρίσκονταν ένα περιπολικό σκάφος του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, μια ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής και ίπτατο ένα τουρκικό ελικόπτερο, ενώ από ελληνικής πλευράς υπήρχε και ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τουρκικής πλευράς έγινε προσπάθεια να παρεμποδιστεί η εκδήλωση, ωστόσο έγιναν οι κατάλληλοι ελιγμοί από την κανονιοφόρο, η οποία τους εγκλώβισε και η ρίψη του στεφάνου έγινε ακριβώς στο σημείο όπου έπεσε το ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τουρκικό περιπολικό και η ελληνική κανονιοφόρος έχουν αποχωρήσει από την περιοχή όπου παραμένουν τα σκάφη του λιμενικού των δύο χωρών.

Άλλη εικόνα δίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Ωστόσο, σύμφωνα με την hurriyet ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρεμποδίστηκε σήμερα από το να προσεγγίσει τα Ίμια.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr επικαλούμενο την ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας, η τουρκική ακτοφυλακή παρεμπόδισε την προσέγγιση του Ελληνικού σκάφους ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στην περιοχή.


Άρθρο από στρατηγό εν αποστρατεία

Επειδή πέσανε πολλοί άσχετοι και δήθεν ειδικοί να μιλήσουν να την ρίψη Στεφανιού απο τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ,τον Α/ΓΕΝ και το πλήρωμα της Κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ καλά είναι πριν ακόμη μιλήσουν να βγάλουν τον Σκασμό !

Αν οι δήθεν τσαμπουκάδες έχουν και τα κότσια και τα «απίδια» να πάρουν αύριο το πρωί τα Σκάφη τους ,τα Φουσκωτά τους να πάρουν μαζί και την γκόμενα και να πάνε για Πικ Νικ στις Βραχονησίδες των Ιμίων ,αν τολμάνε !

Αν είναι δυνατόν για χάριν της Πολιτικής σκοπιμότητας να βάζουμε στη ζυγαριά ένα Στεφάνι ,που μετά απο δεκαετίες αυτοί που Κυβέρνησαν και δεν έδωσαν ποτέ την εντολή να πολεμήσουμε, να βγάζουν γλώσσα και να τολμάνε να μιλάνε αυτοί που γκρίζαραν με τη συμφωνία κάτω από το τραπέζι την περιοχή !

Επίσης καλά θα κάνουν κάποιοι κουραμπιέδες που αρνούνται να ψελλίσουν κανά όχι στη Βουλή και όχι να το παίζουν Πολεμιστές και να καταθέτουν Στεφάνια στο Κοτρώνι Μαραθώνα ,για τα Παλληκάρια μας ,που έπεσαν στα Ίμια με ένα Ελικόπτερο που δεν έκανε για αυτήν την αποστολή ,επειδή ένας Άσχετος Πρωθυπουργός ήθελε αποδείξεις την ώρα που βλέπαμε το λύκο …Αυτός έψαχνε δήθεν τα χνάρια του!

Ο Κυβερνήτης και το Πλήρωμα της Κ/Φ πήγαν στο σημείο ακριβώς που έπεσε το Ελικόπτερο 1 μίλι απο τα Ίμια ,για όσους ξέρουν και έριξαν το Στεφάνι εκεί ακριβώς, για να Τιμήσουν τους Ήρωες...Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο

Πόσοι όμως από τους ΥΕΘΑ που πέρασαν από το 1996 από το Πεντάγωνο μέχρι και σήμερα πήγαν στον υγρό τάφο των παιδιών να πούνε μια ευχή και ένα ευχαριστώ και που σήμερα χλευάζουν τις Ε.Δ με την Τουρκική Προπαγάνδ,α υιοθετώντας πλήρως τις Τουρκικές θέσεις ;

Καμιά Παρενόχληση δεν έγινε από Τουρκικά Σκάφη στην Ελληνική Κ/Φ ..Πως θα μπορούσαν να το κάνουν άλλωστε σκάφη της Ακτοφυλακής απέναντι σε πολεμικό ;

Ο Καμμένος πήγε και τα τρία χρόνια που είναι ΥΕΘΑ …Μήπως Μέχρι σήμερα πήγε και κάποιος στα Ίμια και δεν το μάθαμε;

Για αυτό καλά θα κάνουν κάτι ψευτοπαλληκαράδες «επι του Καναπέως» να βγάλουν το…Σκασμό εδώ και τώρα !

Video απο την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» στα Ίμια





Απλά να θυμήσουμε την άλλη πολιτική

Επειδή μας αρέσει να αντιπαραθέτουμε διαφορετικές απόψεις πολιτικών αντιπάλων σας παραθέτουμε μια άλλη θεώρηση που έχει ηγετικό στέλεχος της ΝΔ και βουλευτές κύριος Βαρβιτσιώτης

Δείτε το βίντεο: (αρκούν τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα, δεν χρειάζονται να “υποστείτε” όλο το απόσπασμα)



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus