Διυλιστήριο: Ο Αδωνις θα ψήφιζε (!) Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ο Αδωνις θα ψήφιζε (!) Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Δεν κατάλαβε τίποτα ο Αδωνις Γεωργιάδης από την ήττα της Ν.Δ. το 2015, μετά τη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Και παρότι έχουν περάσει από τότε τρία και πλέον χρόνια, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν λέει να βάλει μυαλό, καθώς όχι μόνο εκθειάζει τον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά δηλώνει ότι δεν θα είχε αντίρρηση να τον ψηφίσει ακόμα και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

«Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας άνθρωπος του οποίου τις ικανότητες εκτιμώ πολύ. Αν με ρωτούσαν τη γνώμη μου, προφανώς η γνώμη μου θα ήταν θετική» απάντησε ανερυθρίαστα ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ερώτηση αν ο Βενιζέλος είναι ένα στέλεχος με πολιτικό μέλλον, ακόμα και για πολιτειακά αξιώματα.

Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη ο κ. Γεωργιάδης στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι είναι στρατηγικός εταίρος της Ν.Δ. το Κίνημα Αλλαγής για τον εκσυγχρονισμό της χώρας και την ευρωπαϊκής πορείας της, σημειώνοντας ότι δεν είναι άποψη μόνο του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την εξέφρασε και στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε απορία για τον θόρυβο που προκλήθηκε από την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και σημείωσε ότι ο κ. Σαμαράς αναφερόταν στην ανάγκη συναινέσεων και δεν υπονομεύει τον στόχο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αυτοδυναμία, όταν χαρακτηρίζει απαραίτητο εταίρο το Κίνημα Αλλαγής.

Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε διαλυτικές για την Κεντροδεξιά τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε αυτοκάθαρση της Ν.Δ. και επιστροφή στις ρίζες της.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus