Διυλιστήριο: Το υδατοδρόμιο στην Ορεινή Ναυπακτία είναι γεγονός

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Το υδατοδρόμιο στην Ορεινή Ναυπακτία είναι γεγονός


Η Ορεινή Ναυπακτία γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη και γίνεται σημείο τουριστικού προορισμού. Η ανοδική πορεία ενισχύεται με το νέο υδατοδρόμιο στην Ευηνολίμνη.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Gravara on line μετά από συντονισμένες ενέργειες επαγγελματιών της περιοχής και δημοσίων φορέων η ΕΥΔΑΠ ενέκρινε την δημιουργία Υδατοδρομίου και εχθές υπεγράφη το πρωτόκολλο συμφωνίας μεταξύ του ειδικού φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης των υδατοδρομίων στην Ελλάδα και της Καναδικής εταιρείας κατασκευής υδατοδρομίων Viking water airports με την διαδικασία fast track.
Η προκάτ αποβάθρα θα είναι έργο μικρής κλίμακας με μηδαμινή περιβαλλοντική επίπτωση στην λίμνη αλλά με τεράστια οφέλη για την περιοχή. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός του 2018.
Το Υδατοδρόμιο της Ευηνολίμνης γίνεται πλέον το 38ο Υδατοδρόμιο της Ελλάδος.
Σε πρώτη φάση θα πραγματοποιούνται δρομολόγια δυο φορές την εβδομάδα Παρασκευή και Κυριακή από και προς τα Υδατοδρόμια των Λιμνών Υλίκης (Στ. Ελλάδα), Βόλβης (Μακεδονία Θεσσαλονίκη) και αεροδρόμιο Τατοϊου.
Πολυτελές mini bus θα μεταφέρει τους επιβάτες στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.
Οι επισκέπτες πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν εναέρια τις ομορφιές της Ναυπακτίας, τα φιόρδ του Ευήνου ποταμού την λίμνη του Μόρνου κ.α.
Ευελπιστούμε του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε την χαρά να αναγγείλουμε την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και των εργασιών δημιουργίας ελικοδρομίου στο οικόπεδο που έχει δεσμευτεί για τον λόγο αυτόν στα Κρυονέρια.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus