Διυλιστήριο: Τι έγινε πέρυσι στην περιοχή που τώρα καίγεται

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τι έγινε πέρυσι στην περιοχή που τώρα καίγεται



Ευκολόπιστοι κάτοικοι των νοτίων Βαλκανίων, την προσοχή σας παρακαλώ!

Για την εξόρυξη βωξίτη απαιτείται αποψίλωση του δάσους!
- π.χ. αυτό στην Κινέτα Αττικής (τυχαίο παράδειγμα) -

H Ανώνυμη Μεταλλευτική Εταιρεία ΔΕΛΦΟΙ - ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε (Όμιλος Μυτιληναίου), έφαγε άκυρο πέρυσι με ομόφωνα αρνητική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για έρευνα σε έκταση 50.000 στρ. στα Γεράνεια Ορη, με απώτερο σκοπό την εξόρυξη βωξίτη.

Όλοι κάνουν την παλαβή και δεν ξέρουν τίποτα για την πυρκαγιά και τα κανάλια λένε πώς μάλλον δεν είναι εμπρησμός, ίσως είναι βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, ίσως είναι από πεταμένα γυαλιά και χόρτα, ίσως έπαθε βλάβη μετά από τόσα χρόνια ο Σπούτνικ-1 και έσκασε στην περιοχή.

Κλασική μέθοδος ο αντιπερισπασμός με το νέο μέτωπο φωτιάς στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων κοντά στα διυλιστήρια, στο Μετόχι, και κλασσικά στην Πεντέλη.

Μια ζωή το ίδιο μπουρδέλο που το κυβερνούν 10 οικογένειες μαφιόζων. Και μια ζωή ο μαλάκας ο Ελληνάρας που τρέχει να σώσει το αυθαίρετο μέσα στο δάσος. Και φυσικά μέχρι πρίν μερικές ώρες, τα διόδια λειτουργούσαν κανονικά και ζητούσαν χρήματα από τον πανικόβλητο κόσμο.

ΥΓ Σε αυτό το link μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση της περιφέρειας τον Οκτώβριο του 2017. 

http://www.amna.gr/ota/article/199318/Arnitiki-apofasi-Perifereiakou-Sumbouliou-Attikis-gia-exoruxi-boxiti-sta-Geraneia-Ori-

Στο γράφημα φαίνεται η σχεδόν ταυτόχρονη εκδήλωση θερμικών εστιών που αποδεικνύει το παραπάνω άρθρο



https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus