Διυλιστήριο: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ


Το Διυλιστήριο λέει : '' Ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας ότι το συγκεκριμένο video είναι παλιό από φωτιά στην Λέσβο. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε οπότε σας το αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Το θέμα είναι ότι 9 στις 10 φωτιές σύμφωνα με στοιχεία είναι από εμπρησμό, και εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όπως είχαμε πει και στις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα καλό είναι να αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί. Και εκεί φταίμε ΟΛΟΙ. Γιατί για να φτάσουμε σε αυτήν την καταστροφή συντελέστηκαν λάθη ετών, όπου εμείς χρηματίζαμε τον πολεοδόμο, ο πολεοδόμος τα έπαιρνε, κτίζαμε αυθαίρετα μέσα στα δάση, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς το απλό, εξόδους διαφυγής, κανονάκια κτλ. Φτιάχναμε οικισμούς χωρίς δόμηση, χωρίς αρχή, χωρίς νόμους, και φυσικά σε όλα αυτά οι μηχανισμοί του κράτους απών.

Ο μαυροφορεμένος άντρας, πραγματικός αίλουρος, βάζει την φωτιά την ώρα που οι άνεμοι όπως φαίνεται από το βίντεο έχουν ισχυροποιηθεί. Μετά την ανάφλεξη φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση και χάνεται μέσα στην βλάστηση. Είναι ντοκουμέντο εμπρησμού και αποδεικνύει ότι μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο. Έτσι εξηγούνται και οι 15 εστίες σε μόλις τρία σημεία.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ :




Πηγή dynatielladanews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus