Διυλιστήριο: VIDEO - Ιταλός ευρωβουλευτής «τα χώνει» στη ΝΔ: Εσείς χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, μη μιλάτε

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

VIDEO - Ιταλός ευρωβουλευτής «τα χώνει» στη ΝΔ: Εσείς χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, μη μιλάτε



Έξω από τα ρούχα του έβγαλε το παραλήρημα του Μανώλη Κεφαλογιάννη κατά του Πιερ Μοσκοβισί, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, τον Ιταλό ευρωβουλευτή Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι.

Ο Γκουαλτιέρι έχασε προφανώς την υπομονή του ακούγοντας τον Κεφαλογιάννη να ρίχνει και ευθύνες στον Μοσκοβισί που… τόλμησε να πει ότι δεν υφίσταται τέταρτο μνημόνιο και παίρνοντας το λόγο αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν το κόμμα που χρεοκόπησε την Ελλάδα να επιτίθεται στην Κομισιόν.

«Κύριε πρόεδρε, οφείλω να επισημάνω, πως το βρίσκω λίγο σουρεαλιστικό, ο εκπρόσωπος του κόμματος που έφερε το έλλειμμα της Ελλάδας στο 15%, στην χρεωκοπία, αντί να απολογείται, να επιτίθεται στην ευρωπαϊκή επιτροπή...», είπε έκπληκτος ο Ιταλός ευρωβουλευτής, καταχειροκροτούμενος.


https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus