Διυλιστήριο: Όταν η ΧΑ εκμεταλλεύεται τον πατριωτισμό

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Όταν η ΧΑ εκμεταλλεύεται τον πατριωτισμό

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζουν και στη Χρυσή Αυγή ..,οι εικόνες που έδειξαν με τον Κατσιφά ζωντανό δήθεν και που τον εκτέλεσαν δήθεν εν ψυχρώ... είναι από σύλληψη 48χρονου Αλβανού κακοποιού που τον κυνηγούσαν από το 2014 όταν είχε πυροβολήσει εναντίον ομάδας άλλων ανθρώπων κι είχε καταδικαστεί σε 16 χρόνια φυλάκιση.
Καταλάβατε πως δημιουργούν παράφρονες σκόπιμα για τα ψηφαλάκια που μετατρέπονται σε δεκαχίλιαρα μηνιαίως για τον κάθε «πατριώτη»;
Γι' αυτό κανείς δεν βάζει πηγές ... για να αναγκαστεί στο τέλος ο κόσμος να καταπιεί το ψέμα και να ψηφίσει τους «πεντακάθαρους» ...
Γι αυτό δεν τόλμησαν να βάλουν την πηγή της εικόνας που είναι το παρακάτω video 
 

και με λίγη προσπάθεια στον μεταφραστή του Google ..καταλαβαίνεις ότι το συμβάν δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του Κατσιφά.
Ξέρετε πως βρήκα το video;
Πήρα τις αλβανικές λέξεις που υπήρχαν επάνω στην εικόνα και τις έβαλα στο Google κι έβγαλε απευθείας το σχετικό video.
Το συμβάν που περιγράφεται έγινε στη Σκόδρα ... δηλαδή στη Βόρεια Αλβανία... 290 χιλιόμετρα βορειότερα ... αλλά η Χρυσή Αυγή θέλησε να το πλασάρει ως σχετικό με το συμβάν στη Χειμάρρα.
Με τέτοια άθλια χειραγώγηση ...«κούρδισαν» τον Κασιφά ώστε να πιστέψει πως με μία σημαία , ένα σύνθημα, ένα όπλο και μία στολή παραλλαγής ...αλλάζουν τα σύνορα.
Η αλήθεια όπως βλέπετε ... δεν πουλάει, δεν γίνεται viral,δεν δημιουργεί έντονα συναισθήματα, δεν φέρνει ψηφαλάκια, δεν δημιουργεί οπαδούς, δεν δημιουργεί πιστούς, δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν οι αδίστακτοι απατεώνες που παριστάνουν τους σωτήρες μας σε όλο το πολιτικό σύστημα.
805 κοινοποιήσεις έγιναν στο ψεύτικο άρθρο του σαιτ
Εθνικισμός.νετ Με έναν τέτοιο συνεχή βομβαρδισμό ψεμμάτων πολύς κόσμος αρχίζει να ζει σε ένα παράλληλο Σύμπαν...και αυτοί που πλάθουν αυτούς τους ανύπαρκτους κόσμους ... φαντάζουν ως ιδανικοί ηγέτες.
Ας πάρουμε απόφαση ότι ΟΛΟΙ αυτοί είναι ΠΟΛΥ , μα πάρα πολύ βρώμικοι γιατί τα λεφτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κι ΕΥΚΟΛΑ και ο μόνος τρόπος να σπρώξουμε καθαρούς στην εξουσία είναι να τους ανακαλύψουμε στη γειτονιά μας και να τους προωθήσουμε.
Όσο περιμένουν από τα κανάλια των εφοπλιστών του City να μας υποδείξουν ποιες είναι οι επιλογές μας αναλόγως τις ιδεολογιικές μας εμμονές ... είμαστε χαμένοι. Το παιχνίδι είναι άριστα στημένο.

Από Σίμο Σταυρακίδη

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus