Διυλιστήριο: VIDEO - Ασημακόπουλου προς Φαήλο : ''Θα σε πάω αίμα μέχρι τέλους''

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

VIDEO - Ασημακόπουλου προς Φαήλο : ''Θα σε πάω αίμα μέχρι τέλους''


Το Διυλιστήριο λέει : ''...Αυτό το άρθρο το κοινοποιούμε μόνο και μόνο για να αναδείξουμε το επίπεδο της πολτικής μας ζωής και περισσότερο από μια γυναίκα όπου υποτίθεται αντιπροσωπεύει την υψηλή κοινωνία. Λυπούμαστε ...''

Σφοδρή σύγκρουση «στον αέρα» του Kontra ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ της Άννας Ασημακοπούλου και του Φαήλου Κρανιδιώτη όταν η συζήτηση πήγε στην υπόθεση του πρώην στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία.

Συγκεκριμένα, τα «αίματα άναψαν» όταν ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κ. Ασημακοπούλου προσήλθε στη δίκη Γεωργιάδη ως μάρτυρας, τονίζοντας: «Αυτό που κολλάει στην ηθική της πολιτικής;», ανέφερε.

«Ρωτάτε εμένα; Γιατί σας αφορά;», απάντησε η κ. Ασημακοπούλου, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση υπερασπιζόμενη τον κ. Γεωργιάδη. «Όταν ολοκληρωθεί η δίκη θα σας απαντήσω», τόνισε. «Λέω πάντα την αλήθεια. Υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτό κάνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: γιατί δεν αντέχω να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η κ. Ασημακοπούλου φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία της καθώς δήλωσε με έντονο ύφος: «Ειλικρινά κρατήστε αυτό που σας λέω: Γι’αυτό που κάνατε απόψε κ. Κρανιδιώτη, θα σας πάω “αίμα” μέχρι τέλους».

«Το άκουσες; Αίμα μέχρι τέλους», επανέλαβε η κ. Ασημακοπούλου.

Το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus