Διυλιστήριο: VIDEO - Χυδαιότητες Πάγκαλου, που ξέχασε πάλι τα Ιμια

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

VIDEO - Χυδαιότητες Πάγκαλου, που ξέχασε πάλι τα Ιμια

Σχολιάζουν όλοι την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, τη σχολιάζει και ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Ο άνθρωπος που ως υπουργός Εξωτερικών ήταν σε τηλεοπτικό πάνελ τη στιγμή που η κρίση των Ιμίων βρισκόταν στην κορύφωσή της και απέπλεε για το Αιγαίο ολόκληρος ο Στόλος με το χέρι στη σκανδάλη, αυτός που είπε ότι «τη σημαία την πήρε ο αέρας», ενώ την είχε υποστείλει η κυβέρνηση Σημίτη στην οποία συμμετείχε, ο πολιτικός που παρέδωσε τον Οτζαλάν στους Τούρκους έχει το θράσος να χυδαιολογεί λέγοντας ότι οι Τούρκοι «έπιασαν τον κ...» του Τσίπρα.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία μπορεί για κάποιους να ήταν αποτυχία στα ελληνοτουρκικά. Εχει όμως σημασία ποιος το λέει αυτό. Και ο κ. Πάγκαλος δεν... δικαιούται να ομιλεί για τα εθνικά ζητήματα, λόγω των πεπραγμένων του. Ο λαός, άλλωστε, τον έστειλε σπίτι του.

Πεζοδρόμιο

Κάποιοι όμως επιμένουν να του δίνουν μικρόφωνο. Αδραξε, λοιπόν, την ευκαιρία και με γλώσσα πεζοδρομίου είπε «οι Τούρκοι δεν έβαλαν τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα... Του έπιασαν τον κ... οι Τούρκοι κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες», για να προσθέσει: «Νομίζω πως ο Ελληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω μετά την επικήρυξη, να τινάξει τα πάντα στον αέρα, εφόσον ο άλλος μάς περιφρονεί συνολικά ως λαό, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν χαφιέδες και προδότες ανάμεσα στους Ελληνες».

Και αφού επιτέθηκε στον Τσίπρα, θέλησε να εκφράσει τον πόνο του, ότι ζει με μειωμένη σύνταξη, αλλά ο τηλεοπτικός χρόνος δεν ήταν αρκετός...


Πηγή www.dimokratianews.gr

https://diulistirio.blogspot.com/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus