Διυλιστήριο: Η ΝΔ «φλερτάρει» με τον αδιάβαστο Χρυσοχοίδη του ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η ΝΔ «φλερτάρει» με τον αδιάβαστο Χρυσοχοίδη του ΠΑΣΟΚ



Έτοιμος για μία ακόμη «μεγάλη επιτυχία» είναι ο πρόεδρος της ΝΔ. Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται πολύ κοντά στο να προχωρήσει στην μεταγραφή από το (βαθύ) ΠΑΣΟΚ του Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης χαίρει της εκτίμησης της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ, ενώ άπαντες συμφωνούν ότι στην περίπτωση που γίνουν κυβέρνηση ο καταλληλότερος να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Μάλιστα σκέφτονται να καταργήσουν τη σημερινή ονομασία και να το ξανακάνουν υπ. Δημόσιας Τάξης. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί μέσα στη ΝΔ – κεντροδεξιάς προέλευσης- που παθαίνουν αλλεργία μόλις ακούνε τέτοια σενάρια.

«Ο Χρυσοχοίδης είναι ένα υπερτιμημένο πολιτικό στέλεχος» τονίζουν χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι η ΝΔ «το τελευταίο που χρειάζεται είναι τις υπηρεσίες του «Ρίνγκο του ΠΑΣΟΚ». Τώρα γιατί τον χαρακτηρίζουν «Ρίνγκο» δεν γνωρίζουμε, αλλά το μυαλό μας πάει στις συλλήψεις των μελών της 17Ν που έγιναν επί υπουργίας του…

(Σας προτείνουμε να διαβάσετε και αυτό το άρθρο ΕΔΩ για να καταλάβετε τις σχέσεις Μητσοτάκη Χρυσοχοίδη)


Πηγή www.documentonews.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus