Διυλιστήριο: Τώρα και fake photos από την ΝΔ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Τώρα και fake photos από την ΝΔ



Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει… ο Θεός κοιμάται. Τα κοινωνικά δίκτυα όμως, δεν κοιμούνται ποτέ και στην εποχή της τεχνολογίας καταγράφονται όλα. Ο αρχηγός της ΝΔ, έχει ξεκινήσει τις περιοδείες σε συνοικίες της Αθήνας και η μία είναι καλύτερη από την άλλη.

Περαστική τον αποθεώνει ως άνδρα, μετά μιλάει με παπαγάλους και τώρα πήγε στη Νέα Σμύρνη και το θέμα απογειώθηκε. Και αυτό γιατί, όπως περπατούσε στους δρόμους της περιοχής, εντελώς ξαφνικά και «τυχαία» συναντήθηκε με ένα νεαρό ζευγάρι. Ποιοί είναι λοιπόν οι "αυθόρμητοι" θαυμαστές του Κούλη που ΤΥΧΑΙΑ πέρναγαν και είπαν να του εκφράσουν τη λατρεία τους;
Φαίη Νικητοπούλου η κυρία.
Γιώργος Λαρίσσης ο σύζυγός της.
Κουμπάρος τους ο Κωστής Χατζηδάκης, στο γραφείο του δούλευαν τα παιδιά και στον ελεύθερο χρόνο τους διασταυρώνονται τυχαία με τον Κούλη στις πλατείες και του λένε ότι περιμένουν πως και πως να τον ψηφίσουν γιατί μόνο αυτός μπορεί να τους σώσει από τους αναρχοάπλυτους τους Συριζέους.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus