Διυλιστήριο: VIDEO - Απίστευτη «γκάφα» με selfie για τον πρόεδρο της ΝΔ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

VIDEO - Απίστευτη «γκάφα» με selfie για τον πρόεδρο της ΝΔ



Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει τη μία «γκάφα» μετά την άλλη (ειδικά όταν περιοδεύει). Στην περιοδεία που έκανε στην Αιτωλοακαρνανία, μία κυρία του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί -τη γνωστή selfie.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνει το κινητό της κυρίας και βγάζει… τον εαυτό του. Μόνο… Και στο σχετικό βίντεο δεν φαίνεται μόνο από τη γωνία λήψης της φωτογραφίας, αλλά και από το ότι η κυρία, μετά το περιστατικό, τον κυνηγάει λέγοντάς του: «Τον εαυτό σου έβγαλες»!

Πολλές αιτίες πιθανές για αυτή την «απόρριψη» της κυρίας από τον κ. Μητσοτάκη. Ίσως πίστεψε ότι ήθελε να τον έχει φωτογραφία μόνο του στο κινητό της (να τον βάλει και screensaver). Ίσως πάλι να έβλεπε μόνο τον εαυτό του όσο τραβούσε τη φωτογραφία (να δει αν βγαίνει ωραίος) και να μην πρόσεξε τι συμβαίνει δίπλα του. Ίσως πάλι να μην ξέρει να χειρίζεται τις νέες τεχνολογίες…




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus