Διυλιστήριο: VIDEO - Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: Θα σας συμπεριφερθούμε ως αιχμαλώτους πολέμου

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

VIDEO - Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: Θα σας συμπεριφερθούμε ως αιχμαλώτους πολέμου



Τ. Αϊβαλιωτης, υποψηφιος βουλευτης ΝΔ: “Υπάρχει ξέρετε και η Σύμβαση της Γενεύης που προβλέπει την ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών πολέμων είτε των πολιτικών πολέμων”…

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, καλεσμένος στην εκπομπή Debate της Αλεξάνδρας Ντούσκα στο κανάλι Attica tv, λεει δημοσίως ότι, μετά τη νίκη Μητσοτάκη, θα συμπεριφερθούν στο τμήμα του ελληνικού λαού που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (ή οποιο αλλο κομμα εκτος ΝΔ) ως αιχμαλώτους πολέμου, με βάση τη Συνθήκη της Γενεύης! Και μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης δηλώνει σοκαρισμένος από αυτό που άκουσε, ο κ Τέλης Αιβαλιώτης ακούγεται να γελά … καγχάζοντας!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της εκπομπής με το απόσπασμα:



Πηγή thefaq.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus