Διυλιστήριο: Χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση παιδιού που πάσχει από σπάνια ασθένεια από τον Άδωνη

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση παιδιού που πάσχει από σπάνια ασθένεια από τον Άδωνη



Ο Άδωνης δε διστάζει να επιστρατεύσει ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο για να υμνήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Οργισμένη η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει μακρά ιστορία με τα fake news και ακόμα και σήμερα, ως υπουργός Ανάπτυξης, δεν μπαίνει καν στον κόπο να διασταυρώσει μια είδηση που μάλιστα αφορά ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από σπάνια ασθένεια.

Προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι είναι ο πιο πιστός οπαδός του Κυριάκου Μητσοτάκη, δε δίστασε να αναπαράξει fake news για τη δήθεν υποδοχή της οικογένειας του μικρού αγοριού στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον ισχυρισμό, μάλιστα πως «ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ».

Λες και ένας πρωθυπουργός έχει μαγικές ικανότητες και μπορεί να καταπολεμήσει μια σπάνια ασθένεια, λες και αν αντιμετωπιστεί η ασθένεια του μικρού αγοριού δε θα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των θεραπόντων γιατρών του.




Την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, προκάλεσε το tweet του Άδωνη Γεωργιάδη. Οι γονείς του παιδιού έγραψαν: «Δεν έχει εγκρίνει τίποτα ο Μητσοτάκης δεν έχει επικοινωνήσει καν μαζί μας. Παρακαλώ κάντε αναφορά όπου βλέπετε τέτοια άρθρα και κοινοποίηση τις δημοσιεύσεις μας».

O κ. Γεωργιάδης μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει το tweet.

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια.

To αίτημα της οικογένειας να μεταβεί στις ΗΠΑ, με κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης απορρίφθηκε χθες Τετάρτη, για δεύτερη φορά από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ.

Και η εκμετάλλευση συνεχίζεται από όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus