Διυλιστήριο: Ποιοι Είμαστε
ροη αναρτησεων

Ποιοι Είμαστε

Το Διυλιστήριο δημιουργήθηκε για να βάλει κι αυτό το λιθαράκι του στην προσπάθεια ελευθέρωσης της χώρας από τους σύγχρονούς δυνάστες του πλανήτη.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την προβολή της αλήθειας, την πάταξη της διαφθοράς και την ένωση του κόσμου.
Επίσης για να προσπαθήσει να συμβάλλει στην δημιουργία μιας νέας Ελλάδας, μιας Ελλάδας με αρχές και αξίες που όλοι οι υγιείς ονειρευόμαστε.
Μιας Ελλάδας που τα βασικά της γνωρίσματα θα είναι η παιδεία, ο πολιτισμός, η αξιοκρατία,η δικαιοσύνη, η φιλαλήθεια, ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, η ειρήνη και η αγάπη.
Ούτως η άλλως οποιαδήποτε πολιτική ιδεολογία χωρίς αυτά τα γνωρίσματα είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

ΟΛΟΙ λοιπόν όσοι  βοηθάνε στην ανάδειξη της αλήθειας, την πάταξη της διαφθοράς και όλοι όσοι πρεσβεύουν τις παραπάνω αρχές και αξίες, θα έχουν πάντα βήμα και προβολή σε αυτόν τον ιστότοπο ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, φύλου, θρησκείας και  πολιτικών πεποιθήσεων.

Όποιος έχει μεράκι και μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, να πλαισιώσει το Διυλιστήριο, ώστε να γίνει και δικό του μπλογκ. Το μπλογκ όλων μας.

"Ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα,Ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο". Άγγελος Σικελιανός.
  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment
comments powered by Disqus