Διυλιστήριο: VIDEO - Γκλέτσος : Καταστρέψατε την Ελλάδα, και θες και σεβασμό '''

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

VIDEO - Γκλέτσος : Καταστρέψατε την Ελλάδα, και θες και σεβασμό '''

Τα χώνει γερά ο Απόστολος Γκλέτσος,δήμαρχος στυλίδας
Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε, μετά από μια φράση του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα, στη συνεδρίαση που έγινε στις 29 11 2011 στην αίθουσα της οδού Αινιάνων για την παρουσίαση του ΕΣΠΑ στη Φθιώτιδα.

Μεταξύ του Δημάρχου Στυλίδας και του Θανάση Χειμάρα υπήρξε διαφωνία και φραστικό επεισόδιο για μια μελέτη που αφορούσε στο λιμάνι της Στυλίδας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, όταν ο Θανάσης Χειμάρας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι εδώ δεν είναι θέατρο, ο δήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού.

Ο Θανάσης Χειμάρας αναγκάστηκε να φύγει από την αίθουσα μετά τα όσα άκουσε,
ενώ ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς διέκοψε τη συνεδρίαση αφού μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Απόστολο Γκλέτσο.

"Είσαι καραγκιόζης... κανένας σεβασμός στα λαμόγια... τέλος η κοροϊδία, καταστρέψατε την Ελλάδα" είπε μεταξύ άλλων στο Θανάση Χειμάρα ο Απόστολος Γκλέτσος.

 
Διυλιστήριο
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus