Διυλιστήριο: Fukushima. Μια πυρηνική καταστροφή με ασύλληπτες συνέπειες για όλο τον πλανήτη.

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Fukushima. Μια πυρηνική καταστροφή με ασύλληπτες συνέπειες για όλο τον πλανήτη.

Μόλις εχθές, μετά από δυόμιση χρόνια, έγινε επίσημη παραδοχή από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας ότι στο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima συνεχίζεται η διαρροή ραδιενεργού υλικού στον ωκεανό, μάλιστα είπαν ότι το πιθανότερο είναι να μην είχε σταματήσει ποτέ από την στιγμή του ατυχήματος. Για την ακρίβεια είπαν ότι 300 τόνοι μολυσμένου νερού χύνονται καθημερινά στον ωκεανό.

Τι σημαίνει αυτό;.

Σύμφωνα με μια μελέτη της ASR στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η διασπορά της ραδιενέργειας στον ωκεανό από τον Μάρτιο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012. Η μελέτη αυτή δεν μπορεί να είναι ακριβείς γιατί όπως και οι ίδιοι λένε δεν είχαν τα ακριβή στοιχεία της απώλειας ραδιενέργειας. Οπότε τα αποτελέσματα βγήκαν σύμφωνα με μετρήσεις ραδιενέργειας που έγιναν τους επόμενους μήνες στην περιοχή και με τα θαλάσσια ρεύματα που παρασύρουν τους εκτεθειμένους σε ραδιενέργεια οργανισμούς(φυτοπλαγκτόν, ζωοπλαγκτόν, προνύμφες ψαριών, φύκια).


Προσέξτε ότι το βίντεο δείχνει την εξάπλωση μόνο μέχρι τον Μάρτιο του 2012 και σίγουρα  η εξάπλωση που φαίνεται, είναι με δεδομένα μόλις κάποιων μηνών απώλειας ραδιενέργειας, αφού επίσημα , μέχρι εχθές τουλάχιστον, η διαρροή στον ωκεανό έχει σταματήσει κάποιους μήνες μετά το ατύχημα.

Σε έκθεση που δημοσιεύτηκε στο The International Journal of Medicine 14000 θάνατοι στην Αμερική συσχετίζονται με το πυρηνικό ατύχημα της Fukushima μέχρι το Δεκέμβριο του 2011 !!!!!!!!
Τα μωρά που γεννιούνται με προβλήματα θυροειδούς  που συνδέονται με την ακτινοβολία αυξάνονται γρήγορα στην Αμερική και τον Καναδά.

Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Natural News λέει  ότι σε δείγματα γάλακτος που λαμβάνονται από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δείξει ακτινοβολία σε επίπεδα 2000 τοις εκατό υψηλότερη από η EPA  δίνει ως μέγιστο.

Εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι  αγελάδες τρώνε νερό και χόρτα, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι όλη η τροφική αλυσίδα στην Αμερική(τουλάχιστον) είναι μολυσμένη.

Συνειδητοποιώντας λοιπόν ότι ζούμε σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπου τα αγαθά που έχουμε στο τραπέζι μας έρχονται από όλο τον πλανήτη, καταλαβαίνουμε ότι το ατύχημα της  Fukushima δεν είναι κάτι απλό , αλλά είναι ένα από τα χειρότερα ατυχήματα που έχουν συμβεί στον πλανήτη. Ένα ατύχημα που θα στοιχειώσει τον πλανήτη και και τους κατοίκους του για τις επόμενες γενιές.

Διυλιστήριο
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus