Διυλιστήριο: Μετά τον Οπλισμένο, ήρθε και ο Γραβατωμένος Βραχίονας του Παρακράτους

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά τον Οπλισμένο, ήρθε και ο Γραβατωμένος Βραχίονας του Παρακράτους

Το πράγμα έχει χοντρύνει επικίνδυνα.

Είμαστε σε πολύ οριακό σημείο.

Την ίδια ώρα που ο Οπλισμένος Βραχίονας του Παρακράτους (Χρυσή Αυγή), επιτίθεται και σκοτώνει αριστερούς, ο Γραβατωμένος Βραχίονας του Παρακράτους παίρνει τηλέφωνα σε εφημερίδες για να απολυθούν αριστεροί δημοσιογράφοι.   

Ο Μπογιόπουλος γράφει το άρθρο του "Σκοτώσανε το γιο του μαστρο-Τάκη"... στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 στον Ριζοσπάστη.

Ο Δελαστίκ γράφει το άρθρο του "ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη δημοκρατία" στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Πριν.

Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Μπογιόπουλος διώχνεται από τον Ριζοσπάστη. Όπως ανακοίνωσε η εφημερίδα στον δημοσιογράφο, αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και γι' αυτό η ύλη θα περιοριστεί σε 24 σελίδες.

Την ίδια μέρα (25-9-2013) πήρε πόδι ο Δελαστίκ από το Έθνος, για το άρθρο του, που δημοσιεύτηκε σε άλλη εφημερίδα! (Πρίν)
Έθνος: "Επειδή υπήρξαν ιστοσελίδες που έσπευσαν να χρεώσουν στην εφημερίδα μας κείμενο του Γ. Δελαστίκ που δημοσιεύτηκε αλλού και υποστηρίζει το ανήκουστο -αφού ισχυρίζεται ότι για τη δολοφονία της Αμφιάλης «δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης». […Το ΈΘΝΟΣ] Ουδέποτε φιλοξένησε στις σελίδες του τέτοια άποψη και ούτε θα μπορούσε. Τη θεωρεί, άλλωστε, απαράδεκτη και επικίνδυνα αποπροσανατολιστική".

Η ερμηνεία μου είναι πως οι δύο δημοσιογράφοι (πρώτης γραμμής αμφότεροι) δεν ακολούθησαν τη γραμμή σύσσωμου του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου: "Η Χρυσή Αυγή είναι μια αυτόνομη, ιεραρχημένη, εγκληματική οργάνωση", και υποστήριξαν και οι δύο πως η Χρυσή Αυγή υπήρξε πάντα ένας σκοτεινός, υπόγειος και οπλισμένος παρακρατικός βραχίονας των εκλεγμένων, αλλά και των παρασκηνιακών, κυβερνώντων.

Παραθέτω και τα δύο άρθρα, τα οποία προτείνω να ξαναδιαβαστούν πολύ προσεκτικά, καθώς, στα σημεία που συγκλίνουν, θεωρώ πως βρίσκεται η αλήθεια, που πανικόβαλε και προκάλεσε τα τηλεφωνήματα του γραβατωμένου βραχίονα του παρακράτους σε Ριζοσπάστη και Έθνος, με αποτέλεσμα την άμεση απόλυση και των δύο δημοσιογράφων:

Το άρθρο του Μπογιόπουλου: «Σκοτώσανε το γιο τουμαστρο-Τάκη»...
 

Διυλιστηρίο: Σε αυτές τις δύο περίεργες απολύσεις προστίθεται και η αποπομπή από την ΕΥΠ του υπευθυνου της έρευνας για την Χ.Α.,ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της παρακολούθησης των τηλεφώνων.
το άρθρο εδώ
Η υπόθεση βρωμάει....

www.diulistirio.gr



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus