Διυλιστήριο: Επέμβαση της αστυνομίας με χημικά στην κατάληψη των σχολικών φυλάκων (VIDEO)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Επέμβαση της αστυνομίας με χημικά στην κατάληψη των σχολικών φυλάκων (VIDEO)

Επέμβαση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί στον υπό κατάληψη προαύλιο χώρο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου είχαν συγκεντρωθεί από τα ξημερώματα σχολικοί φύλακες.
Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων, ενώ δημιουργήθηκε ένταση με τους σχολικούς φύλακες να παραμένουν έξω από το υπουργείο και τη Βασιλίσσης Σοφίας να παραμένει κλειστή.
Δύο σχολικοί φύλακες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα μετά τη ρίψη δακρυγόνων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι σχολικοί φύλακες διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Πηγή


www.diulistirio.blogspot.gr/
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus