Διυλιστήριο: Ο στούρνος δεν καταλαβαίνει πάνω από 2 λέξεις κύριε Κατρούγκαλε...Καταδικάζετε τελικά την βία ναι ή όχι.....

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο στούρνος δεν καταλαβαίνει πάνω από 2 λέξεις κύριε Κατρούγκαλε...Καταδικάζετε τελικά την βία ναι ή όχι.....

Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή την ψυχραιμία του, παρ' όλο το λεκτικό λιντσάρισμα που επιχειρήθηκε απ' όλους σχεδόν τους καλεσμένους της εκπομπής πρωτοστατούντος του παρουσιαστή της, και παρ' όλη την προσπάθεια να τον παγιδεύσουν χρησιμοποιώντας την τεχνική άσπρο μαύρο χωρίς τις ενδιάμεσες αποχρώσεις, ο Γ. Κατρούγκαλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, με εντελώς μειλίχιο τρόπο και τεκμηριωμένα επιχειρήματα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με όλη αυτή την μπουρδολογία που ακούμε αυτές της μέρες για την βία.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι σχετικά μεγάλο --διαρκεί 15 λεπτά- αλλά αξίζει πιστεύουμε να το παρακολουθήσετε και πάνω απ΄ όλα να «θαυμάσετε» την αντίδραση που εισέπραξε από «διανοούμενος» αλλά και από τον Μιχελάκη της Ν.Δ όπως και από τον Πάγκαλο.
Σε εμφανή αμηχανία ο Πρετεντέρης συνεργούσε ώστε ο Γ. Κατρούγκαλος να μην μπορεί να ολοκληρώσει την άποψη του, επιτρέποντας να τον διακόπτουν συνέχεια.



www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. ο καλός, ο χοντρός και ο ηλίθιος(ναι ή όχι;;;;), guest star ο ραν ταν πλαν (να χωρέσει και ο Πρετεντέρης ρε παιδία του αξίζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus