Διυλιστήριο: Όταν σπέρνεις ανέμους....θερίζεις θύελλες.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Όταν σπέρνεις ανέμους....θερίζεις θύελλες.

Κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το αίτημα άρσης βουλευτικής ασυλίας του Πάνου Καμμένου  για τις "δηλώσεις"(για την ακρίβεια θα έλεγα προσωπική συνομιλία) του με τις οποίες προέτρεψε κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής -που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον αξιότιμο δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.

Αναρωτιέμαι ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης έχει δείξει την ίδια πυγμή για τις ανομίες του "κυρίου" Πάχτα; Μπορείτε να δείτε ένα σύντομο βιογραφικό του εν λόγου "κυρίου" εδώ (Συμπεριλαμβάνει γαλλικό ρεπόρταζ για το ξεπούλημα των μεταλλείων και την συμμετοχή του Πάχτα).

Το σύστημα με τα τσιράκια του, συμπεριλαμβάνεται και η δικαιοσύνη(μεγάλο μέρος της τουλάχιστον), βλέποντας την αγανάκτηση του κόσμου και την αυξανόμενη αγρύπνησή του προσπαθεί να φιμώσει και να τρομοκρατήσει οποιαδήποτε φωνή τολμήσει πει το αυτονόητο.

Ότι όλοι αυτοί που συντέλεσαν στην προδοσία της χώρας, στην εξαθλίωση του λαού κι όλοι οι συνεργοί τους πρέπει το λιγότερο να δικαστούν.

Να ξέρετε ότι δεν θα περάσει. Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες. Και να ξέρετε ότι όταν έρθει η ώρα της αποκατάστασης των αξιών και της πραγματικής δικαιοσύνης, κανείς σας δεν πρόκειται να γλιτώσει.

Αυτό το μήνυμα να το εμπεδώσουν καλά οι δικαστές, οι εισαγγελείς η εκκλησία και όλοι αυτοί που έχουν κάποιο είδος εξουσίας και να διαλέξουν από τώρα πλευρά γιατί μετά θα είναι αργά.

www.diulistirio.blogspot.gr
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus