Διυλιστήριο: Όταν η Ελλάδα διδάσκει πολιτισμό ακόμα και σήμερα .....Κάτι που άλλοι λαοί δεν το καταλαβαίνουν.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Όταν η Ελλάδα διδάσκει πολιτισμό ακόμα και σήμερα .....Κάτι που άλλοι λαοί δεν το καταλαβαίνουν.

Την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρώτο ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0 είχε η Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία, ωστόσο επέλεξε να παίξει την πρόκριση στο Μουντιάλ μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την SportDay, οι Ρουμάνοι υπέπεσαν σε μια παρατυπία πριν από την σέντρα της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» από την οποία η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει το ματς 3-0 στα χαρτιά. Ωστόσο, όχι μόνο δεν το έκανε αλλά φρόντισε να ενημερώσει τους αντιπάλους της πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο κανονισμός αναφέρει πως όταν ένας ομοσπονδιακός προπονητής σε επίσημο προκριματικό ματς επιλέγει 23άδα θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνει σε αυτήν τρεις τερματοφύλακες. Οι Ρουμάνοι όμως δήλωσαν δύο στο ματς της Παρασκευής και η Ελλάδα, που το είχε αντιληφθεί, θα μπορούσε με ένσταση μετά το ματς να το πάρει με 3-0 στα χαρτιά.

Μετά από σχετικές επαφές της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος αποφασίστηκε να ενημερωθεί η ομάδα της Ρουμανίας. Τελικά οι τελευταίοι δήλωσαν έναν παίκτη ως τρίτο τερματοφύλακα και απέφυγαν την γκάφα με ελληνική παρέμβαση.

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά», φέρεται να είπε ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας. Η πλευρά των Ρουμάνων είπε δεκάδες «ευχαριστώ» στην ελληνική για τη στάση της, ενώ συγχαρητήρια υπήρχαν και από τον παρατηρητή του αγώνα για μία κίνηση που αποτελεί αποθέωση του fair play.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus