Διυλιστήριο: Οι «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβαν με προκήρυξη την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Οι «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβαν με προκήρυξη την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

Με 18σέλιδη προκήρυξη, για την ύπαρξη της οποίας ειδοποίησε τη σελίδα zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με το όνομα «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου στο Νέο Ηράκλειο


Η προκήρυξη, την οποία ανήρτησε πριν από λίγο η ιστοσελίδα zougla.gr, θεωρείται από την ΕΛΑΣ πως είναι «κατά πάσα πιθανότητα» γνήσια. Ξεκινά με μια φράση του Μπ. Ντουρούτι, και οι συντάκτες της ισχυρίζονται πως επίτηδες στόχευσαν τα δύο μέλη της Χρ. Αυγής και όχι βουλευτές, καθώς και πως η επίθεση έγινε «σε αντίποινα για τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι».

Στην προκήρυξη γίνεται αναφορά στα πρόσφατα γεγονότα, τη δημοσκοπική άνοδο της Χρ. Αυγής, ενώ γίνεται και ιστορική αναδρομή «στην ιστορία του σύγχρονου κράτους και του παρακράτους του» από το 1974. Στη 18σελιδη προκήρυξη υπάρχει και κεφάλαιο «ΝΔ Χρυσή Αυγή, κοινός αγώνας» αλλά και αναφορά στην Ευρ. Ένωση.

Διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ
πηγή

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus