Διυλιστήριο: Το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία ετοιμάζουν κοινή επίθεση κατά του Ιράν

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία ετοιμάζουν κοινή επίθεση κατά του Ιράν

Το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία εκπονούν ένα κοινό σχέδιο επίθεσης κατά του Ιράν σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων για το ιρανικό πυρηνικό ζήτημα δεν είναι ικανοποιητικά, γράφει η Sunday Times επικαλούμενη ανώνυμες πηγές.

Το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία δεν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία των διαπραγματεύσεων. Και οι δύο χώρες θεωρούν ότι μία πιθανή συμφωνία με το Ιράν θα είναι ανεπαρκώς σκληρή και δεν θα μπορέσει να αποκλείσει την ανάπτυξη από την Τεχεράνη πυρηνικών όπλων.

Το Ριάντ συμφωνεί να παραχωρήσει στο Ισραήλ τις αεροπορικές του βάσεις σε περίπτωση επίθεσης κατά του Ιράν, ενώ σκοπεύει να το βοηθήσει με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ελικόπτερα διάσωσης και μεταγωγικά αεροσκάφη.
Πηγή 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus