Διυλιστήριο: Μετά τον Τζήμερο και ο Ταμήλος : ''Όσοι πεθαίνουν από μαγκάλια είναι ανενημέρωτοι''

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Μετά τον Τζήμερο και ο Ταμήλος : ''Όσοι πεθαίνουν από μαγκάλια είναι ανενημέρωτοι''

Θρασύτατη δήλωση από τον βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη για το θάνατο όσων πέθαναν από μαγκάλια.

Ο κ. Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί μαγκάλια για να ζεσταθεί επειδή δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το ρεύμα του ή για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανση, προκλητικά κατηγόρησε τους απλούς πολίτες που δεν διαθέτουν «υπευθυνότητα» και δεν είναι σωστά ενημερωμένοι.

«Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη», τόνισε ο βουλευτής.

«Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση», τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης:

«Περίπου 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνισμό να βάλουμε υποχρεωτικά να δουλεύουν για να παίρνουν ένα πιάτο φαγητό. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο κύριος Ταμήλος.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus