Διυλιστήριο: VIDEO - Σφακιάνακης ... όταν τον έφτιαχναν οι εξωγήινοι και δήλωνε κομμουνιστής !!!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - Σφακιάνακης ... όταν τον έφτιαχναν οι εξωγήινοι και δήλωνε κομμουνιστής !!!

Το άκρο άωτο του παρολογισμού ζούμε τις τελευταίες μέρες. Είπε ο Νότης να ψηφίσουμε χρυσή αυγή. Ποιος ;; o Νότης ..... 'Ημαρτον Θεέ μου. Είπε τέτοια κουβέντα, ο τεράστιας αντίληψης Νότης ;;; Και όλοι ασχολούνται με αυτό ... Και πρέπει να μάθουμε μετά όλοι και άλλα μαργαριτάρια, πρέπει να ξέρουμε μετά με ποιον θα συνεργαστεί ή όχι. Πρέπει να τον ακλέσουμε σε όλα τα κανάλια για μας αναλύσει τι είπε ο μεγάλος διανοητής της εποχής μας. Είναι δυνατόν;;;; Για ακούστε τι έλεγε ο Νότης, η αρσενική Άντζελα ...... Την μια ότι μισεί τους δεξιούς επείδη έκαναν το μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα, την άλλη ότι τον έχουν φτιάξει οι Εξωγήινοι. Και καθόμαστε όλοι εμείς και κρεμόμαστε από τα χείλη του όταν περνάνε από την Βουλή καταστροφικοί προυπολογισμοί, νόμοι για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και την οριστικη εξαθλίωση μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν να είναι αργά. 






http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus