Διυλιστήριο: Το ΣΔΟΕ θα εισβάλει ακόμα και στα σπίτια για έλεγχο

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Το ΣΔΟΕ θα εισβάλει ακόμα και στα σπίτια για έλεγχο

το Διυλιστήριο λέει: ΧΟΥΝΤΑ..

Πιο... τολμηροί θα γίνουν εφεξής οι ελεγκτές του Χάρη Θεοχάρη, καθώς εκτός του ότι αποκτούν, πλέον, δικαίωμα 48ωρου «λουκέτου» σε όσες επιχειρήσεις δεν εκδίδουν αποδείξεις, θα μπορούν να κάνουν έλεγχο υπό προϋποθέσεις και στα σπίτια των φορολογούμενων, χωρίς να χρειάζονται άδεια εισαγγελέα!Ειδικότερα, σύμφωνα με διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα, "η είσοδος στην κατοικία του φορολογούμενου επιτρέπεται μόνο με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, εκτός εάν αυτή έχει δηλωθεί από το φορολογούμενο και ως χώρος άσκησης επαγγελματικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στην τελευταία περίπτωση η πρόσβαση αφορά μόνο τους χώρους, στους οποίους ασκείται η επαγγελματική δραστηριότητα".

Η διάταξη που καταργείται προέβλεπε ότι σε κάθε περίπτωση, δηλαδή ακόμα και αν η κατοικία του φορολογούμενου έχει δηλωθεί ως έδρα της επαγγελματικής του δραστηριότητας, για να διενεργηθεί έλεγχος κατ' οίκον, θα έπρεπε να υπάρχει άδεια εισαγγελέα.

http://www.iefimerida.gr/

Αναρτήθηκε από to koutsavaki
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus