Διυλιστήριο: Χρυσή Αυγή και ΜΜΕ. Σχέση αγάπης ή μίσους;

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή και ΜΜΕ. Σχέση αγάπης ή μίσους;

Χθες το Δελτίο ειδήσεων του Alpha δεν μπορούσε να κάνει καλυτερη διαφήμιση για την χρυση αυγή :

1. Επι 25 λεπτά μιλούσε για την ''κακή'' χρυση αυγή. - Ποιος ο Σρόιτερ ???

2. Εδειξαν ένα video που ο Κασιδιάρης πυροβολεί ημίγυμνος μια ταμπέλα. - Δεν το ξέρουν ότι σχεδόν όλες οι ταμπέλες στην Ελλάδα είναι πυροβολημένες (που το επιλήψιμο σκέφτεται ο απλός τηλεθεατής)

3. Του Κασιδιάρη του αρέσουν τα όπλα, αναφώνησε ο Βερύκιος. - Αν δεν το ξέρουν υπάρχουν και σκοπευτικοί σύλλογοι και κυνηγετικοί, δεν είναι και αυτό επιλήψιμο.

4. Ο Μιχολολιάκος είπε ότι προσπαθούν να διαστεβλώσουν την ιστορία μας. - Και ποιος πια δεν το πιστεύει αυτο ??? Μετα τις γνωστές δηλώσεις Τατσόπουλου, Ρεπούση κτλ.

5. Έδειξαν φωτογραφίες του Κασιδιάρη με έναν στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων που ήταν στο πόλεμο της Σερβίας και είχε τατουαζ των σκληροπυρηνικών των Σέρβων. - Ποιος Έλληνας ήταν κατα των Σέρβων στο πόλεμο με την Κροατία ??? Κυριοι αν δεν το ξέρετε κανένας.

6. Ο των ειδικών δυνάμεων είχε και 8 μήνες ποινή για παράνομη οπλοκατοχή, αναφώνησε ο Βερύκιος. - Ποιος των ειδικών δυνάμεων ??? Θα τρελαθούμε, αλλού βρίσκεστε ??? Δεν ξέρετε ότι στην Κρήτη, και όχι μόνο, όλοι έχουν παράνομα όπλα.

Ξερουμε ότι το Alpha είναι κανάλι γερμανικών συμφερόντων αλλά τόσο πολύ να θέλει να ανακάμψει η χρυση αυγή ???? Γιατί ??? Μήπως γιατι τώρα έμεινε η σοβαρή χρυση αυγή???

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus