Διυλιστήριο: Ροταριανός σύλλογος και πως προσπαθούν να εισβαλλουν στην ελληνική κοινωνία.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ροταριανός σύλλογος και πως προσπαθούν να εισβαλλουν στην ελληνική κοινωνία.

Προσέξτε το παρακάτω άρθρο με τι ωραίο τρόπο προσπαθούν να περάσουν το μασονικό παρακλάδι των ροτοριανών, να το διαφημίσουν και να το προβάλλουν. Μεταφέρω από το άρθρο:


Ο διακεκριμένος επιστήμονας Στέφανος Χανδακάς, Μαιευτήρας/ Ενδοσκοπικός Χειρουργός / Γυναικολόγος, Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας, Princess Royal University Hospital, London, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Λέκτορας Imperial College London, είναι χορηγός του ετήσιου προγράμματος μητρότητας «ΝΑΣΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ» εις μνήμη του πατέρα του, επίσης, διακεκριμένου Συριανού επιστήμονα.
Στη χορηγία περιλαμβάνεται δωρεάν παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και όλα τα έξοδα τοκετού.Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άπορες μητέρες που έχουν γεννηθεί και κατοικούν στη Σύρο, ενώ η Χορηγία παρέχεται μέσω του Ροταριανού Ομίλου Ερμούπολης.
Ο φάκελος των δικαιολογητικών πρέπει να περιλαμβάνει:
α) πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
β) το τελευταίο Αντίγραφο Ε 9 και
γ) φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού της φορολογικής δήλωσης
δ)τηλέφωνο επικοινωνίας

Ο φάκελος για την αξιολόγηση της συμμετοχής αποστέλλεται έως τις 10/12/2013 στην ακόλουθη διεύθυνση:
Ροταριανός Όμιλος Ερμούπολης
Τ.Θ. 42 84100 ΣΥΡΟΣ


Δεν μας λένε όμως τα κριτήρια αξιολόγησης, γιατί υπάρχει ταχυδρομική θυρίδα και όχι διεύθυνση και ποιος πραγματικά είναι ο Ροτοριανός Όμιλος.

Ποια είναι όμως πραγματικά η σχέση ροτοριανών με μασονία ;;;
Καταρχήν είναι μια διεθνής οργάνωση που ιδρύθηκε στο Σικάγο στις 23 2 1905 από τον Αμερικάνο δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Για το λόγο αυτό θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας».
Στην Ελλάδα πρόεδροι των συλλόγων ρόταρυ είναι και μεγαλοστελέχη στην μασωνία. Παραθέτουμε χαρακτηριστικά τον Μανώλη Δελάκη.

 
Και το αριστείο
 
 


Τα άρθρα επιλέχτηκαν από το http://diulistirio.blogspot.gr/
Τα site όπου υπ΄ρχουν τα συγκεκριμένα άρθρα είναι http://www.infokids.gr/2013/12/syros-dorean-toketos-gia-apores-miter/ και http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3126.html
 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus