Διυλιστήριο: Ματ Ντέιμον VIDEO - Τι λέει για την Νέα Τάξη ......Κατι σιγοβράζει παγκοσμίως ....

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ματ Ντέιμον VIDEO - Τι λέει για την Νέα Τάξη ......Κατι σιγοβράζει παγκοσμίως ....

Όπως γράφουμε, πολύς κόσμος στην Αμερική, στην φωλιά των «λύκων», έχει αρχίσει και ξυπνάει ζητώντας οικονομική και κοινωνικοπολιτική δικαιοσύνη αλλά και απελευθέρωση από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης.
Ένα από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο πασίγνωστος ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε διαβάζει απλά απόσπασμα από τον λόγο του κορυφαίου Αμερικανού διανοούμενου, Χάουαρντ Ζιν, «Το πρόβλημα είναι η πολιτική υπακοή».

Η υπακοή και η συναίνεση των πολιτών στην καταδυνάστευση των ζωών τους από τους άκαμπτους νόμους σιδηράς πυγμής της παγκόσμιας εξουσίας που επιβάλλεται προς στιγμήν μέσω «εθνικών» κυβερνήσεων, οι οποίες στην ουσία εφαρμόζουν τις πολιτικές της.

Τα πολλά λόγια είναι όμως φτώχεια:
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus