Διυλιστήριο: Αρχαιοελληνικός παροξυσμός ;;;;

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αρχαιοελληνικός παροξυσμός ;;;;

Πριν λίγες μέρες ο κύριος βουλευτής της χρυσής αυγής χαιρέτησε το πλήθος με τον χαιρετισμό της τιμής, της ανατάσεως, και της νίκης, και χαιρέτησε ναζιστικά. Ρωτώντας μέλη της χρυσής αυγής αλλά και όπως και ο ίδιος αργότερα ανασκεύασε είπε ότι είναι ένας αρχαιοελληνικός χαιρετισμός όπου τον πήρε ο Χίτλερ.
Δείτε το παρακάτω video

Στις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε, μάλλον υπάρχει αρχαιοελληνικός παροξυσμός σε όλη την Ευρώπη που αρχίζει να εξαπλώνεται . Στην Ουκρανία ήδη φιλογερμανικές δυνάμεις (χαιρετώντας αρχαιοελληνικά) έχουν  καταλάβει καίριες κρατικές θέσεις. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία πολλές σημαίες έχουν το έμβλημα που έχει και εδώ η χρυσή αυγή. Καίνε κομμουνιστικές σημαίες, ίδιες ακριβώς κινήσεις που κάνει και η εδώ χρυσή αυγή.



Στην Ιταλία ήδη έχουν οργανωθεί φιλοναζιστικές οργανώσεις που χαιρετάνε ''αρχαιοελληνικά''


Στην Ελλάδα μήπως υπάρχουν υπουργοί όπου παλιότερα, όπως φαίνεται από φωτογραφίες, πίστευαν ή ίσως και πιστεύουν στις ίδιες πολιτικές τακτικές; Μήπως ήδη, στην Ελλάδα μας, φιλοναζί έχουν καταλάβει καίριες θέσεις της κυβέρνησης ;;
Πρέπει όλοι μας να δούμε αυτό που έρχεται και να δείξουμε με την ψήφο μας πως η Ελλάδα δεν θα αντιστάθηκε μόνο το '40 και ότι δεν θα γίνει ποτέ έρμαιο φιλογερμανικών, φιλοναζιστικών απόψεων. 




 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ....

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus