Διυλιστήριο: Όχι της Κύπρου στο νόμο του μνημονίου για τις ιδιωτικοποιήσεις. Κάποιοι ακόμα, ''δεν αισθάνονται βατράχια'' λένε ακόμα ΟΧΙ !!!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Όχι της Κύπρου στο νόμο του μνημονίου για τις ιδιωτικοποιήσεις. Κάποιοι ακόμα, ''δεν αισθάνονται βατράχια'' λένε ακόμα ΟΧΙ !!!

Τις παραιτήσεις τους έθεσαν στη διάθεση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά την απόφαση του ΔΗΚΟ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο Αναστασιάδης ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι το ΔΗΚΟ στο οποίο ηγείται ο γιός του Τάσσου Παπαδόπουλου αποχώρησε από την κυβέρνηση, διαφωνώντας με τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενώ χθες η κυπριακή Βουλή καταψήφισε νόμο του μνημονίου για τις ιδιωτικοποιήσεις, προσθέτοντας νέα προβλήματα στην κυβέρνηση. Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης, δήλωσε μέσω Τουίτερ ο Αναστασιάδης.

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus