Διυλιστήριο: ΕΚΤΑΚΤΟ !!! VIDEO - Επίθεση στα αυτοκίνητα των τροικανών - Μπουκάλια στο αυτοκίνητο του Τόμσεν - Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! VIDEO - Επίθεση στα αυτοκίνητα των τροικανών - Μπουκάλια στο αυτοκίνητο του Τόμσεν - Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα


- Νεα μεγάλη ένταση στο Σύνταγμα μεταξύ διαδηλωτών της ΟΛΜΕ και ΜΑΤ
- Παίζουν κρυφτούλι με τους διαδηλωτές γύρω από το υπουργείο Οικονομικών
- Οι διαδηλωτές νωρίτερα έκλεισαν αιφνιδιαστικά την Φιλελλήνων
- Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τη βια τον δρόμο και τραυμάτισαν μια διαδηλώτρια
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών




Με ιλλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησαν να φύγουν από το υπουργείο Οικονομικών τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους τροικανούς μετά την συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξαγριωμένοι διαδηλωτές κυνήγησαν τα αυτοκίνητα και πέταξαν μπουκάλια εναντίον τους. Ενα από τα μπουκάλια βρήκε το αυτοκίνητο του Πωλ Τόμσεν. Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus