Διυλιστήριο: Η συγκυβέρνηση των ανδρείκελων αναγνωρίζει τη διοίκηση των νεοναζί

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η συγκυβέρνηση των ανδρείκελων αναγνωρίζει τη διοίκηση των νεοναζί

Το κατοχικό ανδρείκελο αντί να αναλάβει πρωτοβουλίες στα πλαίσια της Ε.Ε με στόχο τη διεθνή απομόνωση των νεοναζί προχωρά σήμερα σε μια κατάπτυστη κίνηση...

Επισκέπτεται την Ουκρανία και με πρόσχημα τον εκεί Ελληνικό πληθυσμό, δε διστάζει να προβεί σε μια... άκρως προκλητική ενέργεια αφού πρόκειται να συναντηθεί με τη συμμορία των νεοναζί που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία στη χώρα. Το προσκυνημένο ανδρείκελο των συμμοριών της Ευρώπης με την κίνησή του αυτή αποδεικνύει, πόσο προσχηματική είναι η αντινεοναζι ρητορική του.

Αποδεικνύει επίσης πως σύμπασα η συγκυβέρνηση παραμένει έρμαιο εξωεθνικών επιλογών και προτεραιοτήτων λειτιυργώντας με τρόπο απόλυτα βλαπτικό για τα εθνικά συμφέροντα του τόπου.

Είναι φανερό. πως την πρώτη ευθύνη γι αυτή την ολέθρια επιλογή, την φέρει προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, που θέτει τη χώρα στην περιδίνηση επικίνδυνων εξελίξεων και το τίμημα θα είναι βαρύτατο.


Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment
comments powered by Disqus