Διυλιστήριο: VIDEO - ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ....

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

VIDEO - ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ....

                       
Κανονικά σε μια δημοκρατική χώρα όπου υπάρχουν νόμοι έπρεπε να κινηθεί άμεσα ο εισαγγελέας μετά τις συνεχείς καταγγελίες όπου βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ''πιέζονται'' με διάφορους τρόπους να εγκαταλείψουν το κόμμα που ανήκουν, και θα έχουν ''διαφορετική'' αντιμετώπιση. Κανονικά έπρεπε μετά από αυτές τις καταγγελίες όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι να γράφουν χιλιάδες στήλες επί του θέματος. Αντί αυτού .... ΤΙΠΟΤΑ !!! Εμείς τολμούμε και θα σας παραθέσουμε τα γεγονότα και θα σας αφήσουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

    Στις 26 Μαρτίου, στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ''χωρίς αναισθητικό'' ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στις παραιτήσεις των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλας Γιαταγιάνα και Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλο, άφησε υπονοούμενα, με τον γνωστό του τρόπο, ότι κάποιος ανεξάρτητος (;) βουλευτής δέχτηκε πιέσεις από μεγαλοπαράγοντα της περιοχής του, να φύγει από το κόμμα του, να κατέβει ως υποψήφιος στην Περιφέρειά του και θα ενισχυθεί οικονομικά.

    Σήμερα το πρωί, στις 31 Μαρτίου, σε κάποια μπλόκ δημοσιοποιείται η είδηση ότι υπάρχει πιθανότητα να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο μεγαλοπαράγοντας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προτεινόμενος μάλιστα από τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ (εδώ).

    Σήμερα το βράδυ, στις 31 Μαρτίου, στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ''χωρίς αναισθητικό'', καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Παναγιώτης Μελάς, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος κατήγγειλε ότι δεν θα κατέβει σαν υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, παρότι προσελκύστηκε από κάποιον μεγαλοπαράγοντα της περιοχής, να τον ενισχύσει οικονομικά, αλλά θα πρέπει να παραιτηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο βουλευτής επισήμανε ότι παραμένει βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κύριο Μαρινάκη αν κατέβει στις εκλογές.

Τώρα μας γεννιούνται κάποια μεγάλα ερωτήματα. Ποιος ο ρόλος του Μαρινάκη;; Γιατί δεν κινείται ο εισαγγελέας;;; Ποιες οι επαφές του με την υποταγμένη Ελληνική κυβέρνηση ;;; Γιατί ο Μητροπολίτης ''βιάστηκε'' να προτείνει τον Μαρινάκη ;;  Τα δημοσιεύματα στα μπλοκ είναι αληθινά ;;;

Εμείς αναμένουμε απαντήσεις ....

Το video είναι από www.crashonline.gr
http://diulistirio.blogspot.gr/
    
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus