Διυλιστήριο: Υπάρχει ΕΛΠΙΣ αν είσαι αδελφός του Αδώνιδος

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Υπάρχει ΕΛΠΙΣ αν είσαι αδελφός του Αδώνιδος

Μείζον ηθικό ζήτημα, προκαλεί η αποκάλυψη σήμερα της Ελευθεροτυπίας, για τη δωρεάν νοσηλεία του αδελφού του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο «Ελπίς». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αδελφός του υπουργού Υγείας, δήλωσε άπορος για να εισαχθεί και να χειρουργηθεί δωρεάν, με τον διοικητή του νοσοκομείου να φροντίζει να του εξασφαλίσει επιπλέον και νοσηλεία πολυτελείας, προσφέροντας του διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο. Την ίδια στιγμή που άνεργοι και ανασφάλιστοι στοιβάζονται σε θαλάμους εξαθλίωσης και ο λογαριασμός για τη νοσηλεία τους πάει στην εφορία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ε», ο ασθενής αδερφός του Αδώνιδος Γεωργιάδη παρείχε και έγγραφο απορίας από Κοινωνικό Ιατρείο.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus