Διυλιστήριο: Αθώωση του Πάνου Καμμένου για το σκάφος του πατέρα του απο την καταγγελία Γεωργιάδη

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αθώωση του Πάνου Καμμένου για το σκάφος του πατέρα του απο την καταγγελία Γεωργιάδη

Σας θυμίζουμε την ιστορία της υπόθεσης για το σκάφος που ισχυρίζονταν ο Γεωργιάδης ότι ανήκει στον Πάνο Καμμένο και πως αυτή αποδόθηκε από το site του megaλιου καναλιού. Εμείς αναρωτιόμαστε τώρα θα βγουν να φανερώσουν στον κόσμο ότι όλα ήταν ψέμματα ;;;;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

 Έντονα αντέδρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι διατηρεί σκάφος αναψυχής, που είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία ώστε με αυτό τον τρόπο να μην καταβάλλει φόρους.

Η κόντρα ξεκίνησε στη Βουλή όταν στο βήμα βρισκόταν ο Πάνος Καμμένος, καθώς στην αίθουσα ακούστηκαν γέλια με αποτέλεσμα εκείνος να διακόψει την ομιλία του και να αποχωρήσει μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Γεωργιάδη αλλά και βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Γεωργιάδης λίγο αργότερα δήλωσε για το θέμα: "Στο χέρι μου κρατάω όλα τα αποδεικτικά έγγραφα ότι το σκάφος 'Ηλιάτορας', με το οποίο ο Πάνος Καμμένος, όργωνε τις θάλασσες του Αιγαίου για 20 χρόνια ανήκει σε off shore εταιρεία με έδρα τα 'Νησιά του Ανθρώπου', τα νησιά της Μάγχης. Δηλαδή είναι μια εξωχώρια εταιρεία, ο ιδιοκτήτης του σκάφους της οικογένειας Καμμένου. Οφείλει λοιπόν ο κ. Καμμένος ή να παρουσιάσει τα αποδεικτικά έγγραφα ότι το σκάφος ανήκε στον πατέρα του και ήταν σε ελληνικού Δικαίου εταιρεία ή να μας εξηγήσει εάν για τον Γ. Βουλγαράκη ο,τι νόμιμο ήταν και ηθικό, εάν και για τον Π. Καμμένο ισχύει ακριβώς το ίδιο πράγμα που είπε ο Γ. Βουλγαράκης. Τα υπόλοιπα περί απειλών ας τα πει σε άλλους".

Ο Π. Καμμένος μίλησε για συκοφαντίες και απείλησε με προσφυγή στα δικαστήρια αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: "Πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία 'Ευρωπαϊκή Ένωση' που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα. Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν μετά την διάψευσή μου τη λάσπη, θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη".

"Νομίζαμε ότι ήταν το πιο αξιοπρεπές να σηκωθούμε να φύγουμε. Εφόσον δηλαδή γελάνε, έχει κάνει τρεις – τέσσερις συστάσεις ο πρόεδρος και δεν τον ακούει κανείς και γελάνε κάποιοι βουλευτές μπροστά, στα πρώτα έδρανα της ΝΔ, από εκεί και πέρα λες τι νόημα θα έχει να συνεχίσουμε; για να γίνεται πανηγύρι;", είπε για το θέμα στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε: "Αν έχει off shore ο κ. Καμμένος και έχει σκάφος ο πατέρας του, θα κριθεί ο καθένας γιατί έχει ήδη πει πάρα πολλά ο κ. Καμμένος για τους άλλους".


ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Η ΑΘΩΩΣΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Με την υπ’ αριθ. 1465/2014 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικάζοντας την αγωγή του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορούσε τις δηλώσεις του τελευταίου, για σκάφοςπου δήθεν είχε στην κυριότητα του ο Πάνος Καμμένος, δηλωμένο δήθεν σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει, έκρινε ότι οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore εταιρεία και δεν φοροδιαφεύγει.

Το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο, λόγω της ηθικής του βλάβης, το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.

Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση.








Επειδή όμως γνωρίζει ότι το σύστημα θα τον υποστηρίξει διαβάστε τι έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζοντας ότι δεν είναι κλέφτης

Καταλάβατε πως λειτουργεί η λάσπη ;;;

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus