Διυλιστήριο: VIDEO - Τι έγινε με τις μηνύσεις περί ''ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ'' του κύριου Αντωνίου, και την κυρίας Κρητικοπούλου;;;;

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

VIDEO - Τι έγινε με τις μηνύσεις περί ''ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ'' του κύριου Αντωνίου, και την κυρίας Κρητικοπούλου;;;;


Κατά την ημερίδα (12 3 2014)  για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσία του Υποψήφιου Περιφεριάρχη Παύλου Χαικάλη και της βουλευτή Έλενα Κουντουρά, ο κύριος Μαρίας Νότης, υπεύθυνος επί των οικονομικών θεμάτων, προέβει σε εξηγήσεις για το τι έγινε με τις μηνύσεις περί '' ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ'' που κατατέθηκαν στην Βουλή από την κυρία Κρητικοπούλου και τον κύριο Αντωνίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η διαδικασία για να μπει προς ψήφιση στην Βουλή, είναι ότι χρειάζονται 30 υπογραφές βουλευτών. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον πλήρη φάκελλο και τις 18 υπογραφές των Βουλευτών του Κινήματος ζήτησαν από τα άλλα κόμματα άλλες 12 υπογραφές.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ !!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΤΙ ;;;;  Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που αργότερα εκδικασθούν οι υποθέσεις και οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης μένουν έκθετοι απέναντι στο νόμο. Ακούστε το μέχρι το τέλος ...

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus