Διυλιστήριο: Μα πόσο ''πρόβατα'' μας θεωρούν ; «Είμαι ο πρωθυπουργός» – Έτσι έλυσε το θέμα με το κολυμβητήριο ο Σαμαράς [βίντεο]

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μα πόσο ''πρόβατα'' μας θεωρούν ; «Είμαι ο πρωθυπουργός» – Έτσι έλυσε το θέμα με το κολυμβητήριο ο Σαμαράς [βίντεο]

Το Διυλιστήριο λέει ...'' Μα πόσο πραγματικά πρόβατα μας θεωρούν ;;; Μην ξεχνάμε στην σειρά μικροπολιτικές κινήσεις από όλους τους πρωθυπουργισκούς προεκλογικά, οι οποίες αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Ο Σημιτάνθρωπος καλούσε στο τηλέφωνο την γραμμή εξυπηρέτησης ασθενών για να ελέγξει αν λειτουργεί σωστά, τον ''καίω λάδια'' τον βρήκε ένας συνταξιούχος και του είπε ότι μέχρι και την σύνταξή του θα έδινε προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα, και τώρα ο μονόφθαλμος λύνει άμεσα το πρόβλημα του αυριανού ''πρωταθλητή'' κολύμβησης, που εμείς θα λέγαμε ότι καλύτερα να κάνει την δουλειά της Νικολούλη όταν μεγαλώσει μια που μπορεί να τον βρει εύκολα, μία φορά στην ταβέρνα και μια φορά στο Μέγαρο. Εμείς θα ρωτήσουμε δύο πράγματα : 1. Που είναι αυτή η ταβέρνα να πάμε όλοι εμείς που έχουμε πρόβλημα με το πετρέλαιο (για να μας το λύσει ο Σαμαράς), 2.και ποια η σχέση του κύριου Ξενάκη με την ΝΔ; .....

Διαβάστε το ''ρεπορτάζ''  

Σε ποιόν πολίτη τηλεφώνησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το κινητό του και τι σχέση έχει η κλήση αυτή με τον πιτσιρικά που του χάρισε το μετάλλιο.

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο κύριος Παναγιώτης Ξενάκης, Έφορος Κολύμβησης Εθνικού Γ.Σ. και Μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, όταν πριν από λίγες μέρες δέχτηκε μια κλήση στο κινητό του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ξενάκης στην εκπομπή «Τώρα… ό,τι συμβαίνει» στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» «κόντεψε να… πέσει από το κρεβάτι όταν άκουσε τη φωνή του πρωθυπουργού!

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τον κύριο Ξενάκη για να του πει ότι μερίμνησε ώστε να βάλουν πετρέλαιο στο Ζάππειο Κολυμβητήριο, ώστε οι αθλητές να μην προπονούνται σε πισίνες με κρύο νερό.

Ακολούθησε και τηλεφώνημα από τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για τα διαδικαστικά.

Το πρόβλημα με την έλλειψη πετρελαίου γνωστοποίησε στον πρωθυπουργό ο 13χρονος αθλητής Γιώργος Ζαχόπουλος, όταν τον συνάντησε τυχαία σε μια ταβέρνα.

Μάλιστα χθες ο θαρραλέος πιτσιρικάς πήγε στο Μέγαρο Μουσικής και χάρισε το χρυσό του μετάλλιο στον κ. Σαμαρά για να τον ευχαριστήσει.

Δείτε το βίντεο:



http://diulistirio.blogspot.gr/
Το ρεπορτάζ είναι από εδώ 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus