Διυλιστήριο: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! Τουρκοποίηση Θράκης !!!

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! Τουρκοποίηση Θράκης !!!

Ένα video που πρέπει να δούμε όλοι μας. Πολύ περισσότερο αυτοί που λένε ότι οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας. Να το δουν όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν τίθεται σοβαρό θέμα τουρκοποίησης της Θράκης. Να καταλάβουμε τι ψηφίζουμε και πως μας βλέπουν οι ''φίλοι'' Τούρκοι της Θράκης. Να επαναστατήσουμε πριν να είναι αργά. Να βροντοφωνάξουμε ότι η Θράκη είναι Ελλάδα και όχι να κάνουμε πλάτες σε εθνοπροδότες τύπου Χριστόπουλο, όπου θεωρούν ότι η Τουρκία στην Θράκη είναι μια γροθιά, ή σε ανθρώπους που ανήκουν στους γκρίζους λύκους. Να τους αποδείξουμε ότι η Θράκη είναι Ελλάδα και να σβήσουμε τα επεκτατικά τους όνειρα. Ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης ή υποστήριξής μας σε κάποιο κόμμα, να δηλώσουμε την κάθετη αντίθεση μας με την Τουρκοποίηση της Θράκης. Να μιμηθούμε τον Κρητικό κύριο Καπαρουδάκη όπου μετέφερε τα εκλογικά του δικαιώματα από την Κρήτη στην Θράκη κατεβαίνοντας και ως υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος, θέλοντας να δείξει ότι η Κρήτη είναι κοντά στους Θρακιώτες.
Το video αυτό αν και είναι από τον Ιούνιο του 2012 δεν μας αφύπνισε και φτάσαμε τώρα σε αυτές τις καταστάσεις. Μεγάλα κόμματα για μια χούφτα ψήφους να παίρνουν εντολές από τα Τούρκικα προξενεία της Κομοτηνής. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Μην δώσουμε την Θράκη μας στο βωμό της απελευθέρωσής μας από τα μνημόνια και από την φτώχεια και δυστυχία που κατακλύζει την Πατρίδα μας. Η πρόσφατη Ιστορία δυστυχώς μας έχει διδάξει ότι όταν υπήρχε πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα χάσαμε την Κύπρο μας. Μην τους αφήσετε και διαδώστε παντού το video.


http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus