Διυλιστήριο: Η πολιτική της ΝΔ δεν είναι για ομοφοβικούς (βίντεο)

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η πολιτική της ΝΔ δεν είναι για ομοφοβικούς (βίντεο)

Μετά την εξαιρετική πολιτική του ΓΑΠ που δεν είχε ιστορικό προηγούμενο, για το πως μπορείς να παραδώσεις μια χώρα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Βραβεύτηκε μάλιστα από μεγάλα πανεπιστήμια.

Ήρθε η σειρά του Σαμαρά να πάρει την σκυτάλη
Αυτή όμως την φορά ο Σαμαράς ήταν αποφασισμένος να ξεπεράσει τον Γιωργάκη.....
 και να πάει τον όρο και την έννοια της πολιτικής ένα βήμα παραπάνω, να δημιουργήσει μια νέα πολιτική. Που να ξεπερνάει τις παλιές δοκιμασμένες και ξεπερασμένες ιδεολογίες. Αποδεικνύοντας άλλη μια φορά το δαιμόνιο ελληνικό μυαλό.

 Έτσι όχι μόνο βρήκε  αυτή την καινούργια πολιτική, την ονόμασε  και έκανε μάλιστα ιδιαίτερα μαθήματα σε βουλευτές της ώστε να την εμπεδώσουν.

Όπως θα έλεγε και αείμνηστη Μαλβίνα με το καυστικό της χιούμορ:
Γιατί βρε κούτα σας χαλάει αυτή η καινούργια πολιτική;;, δείτε τους βουλευτές της τρικομματικής πως την απολαμβάνουν!! Μήπως είσαστε λιγουλάκι ομοφοβικοί.;;;
Ντροπή, δεν θέλω ρατσιστικά πράγματα.... χαλάμε και τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus